dziedzicpruski Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Głupie pytanie,tym bardziej ,że tych worków już trochę przewaliłem, kiedyś mi się to udało, potem zapomniałem co i jak i teraz mozolnie pruję za każdym razem . elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgonc Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 http://www.slodowniastrzegom.pl/informacja/27/otwieranie-workow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 dwie pierwsze białe nitki trzeba przeciąć i ciągnąć za czerwony. Zaczynamy od lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dzięki, przynajmniej teraz wiem, że znajdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zaczynamy od lewej strony. Patrząc od frontu to chyba z prawej strony? "Aby cała procedura otwarcia worka od początku przebiegała prawidłowo należy w pierwszej kolejności odciąć nadmiar ściegu w odpowiedni sposób i z odpowiedniej strony. Odcięcie należy zrobić z prawej strony worka patrząc od jego frontu (z logo). Odcięcie należy zrobić przy samej krawędzi worka, tak jak to jest pokazane na zdjęciu. Spowoduje to uzyskanie dwóch wolnych końców nici wystających od tylnej strony opakowania. Odcięcie szwu z lewej strony worka spowoduje podczas próby otwierania splątanie nici " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 worek stawiamy przed sobą tak aby czerwona nitka była ku nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A tak, to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 ja dodam od siebie że w ten sposób możemy również otwierać worki z węglem drzewnym/brykietem. a że sezon tuż tuż to polecam przetestować GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 http://www.weyermann.de/dk/produkte_neu.asp?go=ms&umenue=yes&idmenue=37&sprache=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się