bzk Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 witam, mnie niestety nie bedzie . bardzo żaluje już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Niestety nie - to jest 6 paczek a ja jadę autobusem. Jutro jadę zamówić braki w innej firmie i sprawę zamykamy. Nauczka dla mnie, żeby się za takie sprawy brać przed konkursem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera. Ważne, aby wyciągnąć odpowiednie wnioski na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dyplomy, puchary oraz upominki już gotowe do wysłania. Oczekujcie ich u siebie około wtorku (nie wysyłałem przed weekendem, ze względu na Żywiec) Dziękuję wszystkim za cierpliwość , oraz raz jeszcze gratuluję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ->Elroy, jak byś potrzebował takie tabliczki to mogę zrobić na CNC całkiem za friko, nie mam tylko opanowanego malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ->Elroy, jak byś potrzebował takie tabliczki to mogę zrobić na CNC całkiem za friko, nie mam tylko opanowanego malowania Będę pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 i co, i jak? paczki juz poszly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 i co, i jak? paczki juz poszly? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 i co' date=' i jak? paczki juz poszly? [/quote']tak Czyli mogę się spodziewać jej dzisiaj? Jakim transportem poszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 i co' date=' i jak? paczki juz poszly? [/quote']tak Czyli mogę się spodziewać jej dzisiaj? Jakim transportem poszły? Poszło DPD i generalnie mają do max dwóch dni czas na dostawę. Kurier będzie dzwonił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Paczka dotarła. Dzięki Tomku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ogromna paczka dotarła WIELKIE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 i do mnie dziś zawitał "piwny Mikołaj", dzięki bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzk Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 u mnie również . Dziękuje za poświecony czas i środki na rozwój piwowarstwa domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Przesyłam i moje choć spóźnione to szczere podziękowania dla Tomka za wielką pakę Nie było czasu wcześniej dziękować ponieważ pojawiła się na świecie jedna maleńka istotka i wszystko inne poszło w odstawkę . Obiecuje jednak że na pewno coś uwarzę na pierwsze urodziny właśnie na otrzymanym sprzęcie i surowcach Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Mi też sprawiło to niesamowitą radość. Wprawdzie pisałem Tomkowi na priva że wszystko oke'y ,że paczka dotarła, to chciałbym jeszcze raz serdecznie podziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) Przesyłam i moje choć spóźnione to szczere podziękowania dla Tomka za wielką pakę Nie było czasu wcześniej dziękować ponieważ pojawiła się na świecie jedna maleńka istotka i wszystko inne poszło w odstawkę . Obiecuje jednak że na pewno coś uwarzę na pierwsze urodziny właśnie na otrzymanym sprzęcie i surowcach Jeszcze raz wielkie dzięki Serdeczne gratulacje dla tatusia a przede wszystkim dla mamusi Jak to za rok dopiero będziesz warzył? Nie wiem jak Ty, ja dostałem słody ześrutowane a te się za dobrze nie przechowują. Edytowane 6 Lipca 2010 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jak to za rok dopiero będziesz warzył? Nie wiem jak Ty, ja dostałem słody ześrutowane a te się za dobrze nie przechowują. Wszystkie słody ześrutowane, więc trzeba się śpieszyć Ja również wszystkim dziękuję za udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Przesyłam i moje choć spóźnione to szczere podziękowania dla Tomka za wielką pakę Nie było czasu wcześniej dziękować ponieważ pojawiła się na świecie jedna maleńka istotka i wszystko inne poszło w odstawkę . Obiecuje jednak że na pewno coś uwarzę na pierwsze urodziny właśnie na otrzymanym sprzęcie i surowcach Jeszcze raz wielkie dzięki Serdeczne gratulacje dla tatusia a przede wszystkim dla mamusi Jak to za rok dopiero będziesz warzył? Nie wiem jak Ty' date=' ja dostałem słody ześrutowane a te się za dobrze nie przechowują.[/quote'] Dziekujemy A wiesz że wszystkie moje "szczęśliwe "piwa konkursowe były ze słodu który po ześrutowaniu był długo przechowywany.... Ponad pół roku co najmniej. Po porostu jak pożyczałem śrutownik od kolegi to śrutowałem "na zapas " na cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi