lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Cześć czy możecie podać jakiś przepis na IPA z wysokim IBU na 23 litrową warkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Brewtoad i Beertools. Obydwa pozwalają wyszukiwać po stylu i segregowac po wybranym parametrze. Edytowane 2 Maja 2016 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Proszę o przepis Edytowane 2 Maja 2016 przez lapendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No leniwy jesteś kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Nie jestem bo brewtarget daje jakie glupoty Prosze o linka Jesli nie jestes w stanie pomoc nie pisz takich zeczy Edytowane 2 Maja 2016 przez lapendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek4 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wysokie IBU to ile dla Ciebie? Nikt w myślach Ci nie czyta. Sprawdź sobie w domowych zapiskach i recepturach a na pewno coś tam dla siebie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 75-90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Temat do zamkniecia dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pindin Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 hej. Zasyp: Słód Pale Ale 5 kg Słód Pszeniczny 0,5 kg Słód Wiedeński 0,5 kg Zacieranie na lenia 60 minut - 66 stopni. Chmielenie: 60 minut lub FWH - 50 g Zeus 5 minut - 20 g Citra, 20 g Cascade 0 minut - 30 g Citra, 30 g Cascade Na zimno - 4/5 dni 50 g Amarillo, 50 g Citra + coś wg uznania, np Simcoe, Mosaic czy coś z NZ np Waimea, Rakau,.. Da Ci to około 75 IBU, przy ekstrakcie około 13-14 blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapendo Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 hej. Zasyp: Słód Pale Ale 5 kg Słód Pszeniczny 0,5 kg Słód Wiedeński 0,5 kg Zacieranie na lenia 60 minut - 66 stopni. Chmielenie: 60 minut lub FWH - 50 g Zeus 5 minut - 20 g Citra, 20 g Cascade 0 minut - 30 g Citra, 30 g Cascade Na zimno - 4/5 dni 50 g Amarillo, 50 g Citra + coś wg uznania, np Simcoe, Mosaic czy coś z NZ np Waimea, Rakau,.. Da Ci to około 75 IBU, przy ekstrakcie około 13-14 blg. Dzieki bardzo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się