Bimber Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam Nazywam się Janusz, mam 23 lata, mieszkam w Warszawie. Moje doświadczenia z piwem ograniczają się do konsumpcji, co mam nadzieję, zmieni się niebawem. Poza złotym płynem interesuję się żeglarstwem, terrarystyką, muzyką folkową... Nick mam raczej mało piwny ale cóż - tego się nie wybiera, taki został mi nadany i nic poradzić na to nie mogę pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 więc jeszcze raz witam Cię serdecznie i życzę powodzenia w warzeniu własnego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nick ciekawy jestem trochę starszy i coś mi przypomina. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Przepraszam oczywiście witam Cię bo przecież od tego miałem zacząć, ale ten NICK tak wiele mi przypomina.JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam i do roboty warzyć dobre piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloda1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam, a jako że Twój nick zobowiązuje, więc samych udanych piw, co najmniej tak udanych jak bimber pędzony przez pół Polski, w czasach stanu wojennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimber Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Postaram się, chociaż stanu wojennego raczej nie pamiętam:D A xyvka wzięła się od łódki typu "El bimbo" i zamiłowań jej załogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 witam i ja nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angasc Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witaj, witaj. Grupa warszawska rośnie w siłę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Pozdrawiam nowego forumowicza c(_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi