kantor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Za profilem na fb: Style na Mikołajkowy Konkurs Piw Domowych:• Bez zmian pozostają stałe style na MKPD, czyli świąteczne i wee heavy. Dodatkowy styl w tym roku to belgijski dubbel• Od roku 2017 MKPD zostanie rozszerzony o czwartą stałą kategorię: piwo jopejskie (jedna nadal będzie wybierana co roku). Kategoria wchodzi dopiero od roku 2017 z uwagi na fakt, iż styl ten wymaga dużo czasu na przygotowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To już szósty?! Ciekawe kiedy dotrą metryczki z pierwszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Też na nie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skos Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Też na nie czekam ja też czekam na swoją. od stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ciągła nędza, i dalej brniemy w nędzę. Myślałem, że nie odważą się na organizację kolejnej edycji. Niektórzy jednak nie mają za grosz honoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) kantor, dnia 07 czerwiec 2016 - 21:37, napisał: Też na nie czekam ja też czekam na swoją. od stycznia. Z edycji 2015? Ja swoją z WW dostałem w styczniu. edit: Jednak nie w styczniu, nawet 29.12.2015, może Twoja w spam poszła. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ktoś możne podać link na FB lub podać regulamin do konkursu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 To ktoś sprecyzuje styl świąteczny ? lub poda link do opisu tego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Świąteczne Ale na Mikołajkowym to generalnie taki freestyle. Od 12 blg w górę i ma oddawać świąteczny charakter, czyli mile widziane przyprawy, owocowy charakter, itp. Tutaj znajdziesz wytyczne z poprzednich lat: http://www.piwo.org/_/konkursy-piwowarskie/iv-mikolajkowy-konkurs-piw-domowych-6122014-r179 br.an.tr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Do tego stylu można użyć słodów palonych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi