Apofis Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam Od dość dawna po powolnym zniechęceniu się do piw ogólnodostępnych skierowałem moje degustacje na piwa z małych browarów , trudniej dostępne i o niebo lepszych walorach smakowych . Od pewnego czasu chodziło mi po głowie a może spróbować coś samemu ,może się uda i od wczoraj zalałem pierwszego na początek brewkita . Już nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie . Wcześniej dużo poczytałem , pooglądałem filmików i tak trafiłem na to forum , z góry wielkie dzięki pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Samych udanych warek, szybkiego przejścia na zacieranie, cierpliwości i wytrwałości! PS. mapa czasami pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witamy forumowicza z WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 No Witam:) z Poznania:). Udanego warzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi