elroy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witajcie Nowy dział dla początkujących gotowy. Postanowiliśmy oddzielić wątki elementarne, od tych bardziej skomplikowanych. Wątki dzielnie przeniosła i posegregowała Dori, za co dziękuję http://www.piwo.org/forum/f47-Piaskownica-piwowarska.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Czy nie byłaby lepsza nazwa: "Pierwsza warka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Czy nie byłaby lepsza nazwa: "Pierwsza warka"? ...ale to równie dobrze może być trzecia czy czwarta warka. Jest to dział dla początkujących. Nie zawsze ktoś po jednej czy dwóch warkach czuje się już zaawansowanym. Mapa wątków tego działu jest dopiero w opracowaniu. Mam nadzieję, że uda mi się ją szybko zaktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Hm.. Gdyby nie było działu "Wsparcie piwowarskie" to tak. Mimo wszystko daje to lepsze skojarzenia, jest według mnie dla laika bardziej intuicyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) Z tego co posegregowała Dori, proponuję tytuł "Piaskownica piwowarska - warzę z ekstraktów" Bart Edytowane 30 Stycznia 2010 przez bart07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi