elroy Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Witajcie Nowy dział dla początkujących gotowy. Postanowiliśmy oddzielić wątki elementarne, od tych bardziej skomplikowanych. Wątki dzielnie przeniosła i posegregowała Dori, za co dziękuję http://www.piwo.org/forum/f47-Piaskownica-piwowarska.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
13Robert Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Czy nie byłaby lepsza nazwa: "Pierwsza warka"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Czy nie byłaby lepsza nazwa: "Pierwsza warka"? ...ale to równie dobrze może być trzecia czy czwarta warka. Jest to dział dla początkujących. Nie zawsze ktoś po jednej czy dwóch warkach czuje się już zaawansowanym. Mapa wątków tego działu jest dopiero w opracowaniu. Mam nadzieję, że uda mi się ją szybko zaktualizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13Robert Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Hm.. Gdyby nie było działu "Wsparcie piwowarskie" to tak. Mimo wszystko daje to lepsze skojarzenia, jest według mnie dla laika bardziej intuicyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Z tego co posegregowała Dori, proponuję tytuł "Piaskownica piwowarska - warzę z ekstraktów" Bart Edited January 30, 2010 by bart07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts