elroy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Moja +1 niestety ma zajęcia na uczelni, więc pojadę sam. W takim razie jest jedno miejsce wolne z Krakowa, ew możemy kogoś na trasie zabrać. ( trasa plus minus wedle zumi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Czołem, no to mniej więcej wiemy, kto jedzie Gdyby się ktoś jeszcze zdecydował, niech daje znać. Ostatecznie listę zamknę w czwartek po południu , żeby ekipa w Zagrodzie Magija wiedziała dla ilu osób przygotować spanie i posiłki. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja niestety odpadam :) bawcie się dobrze i wypijcie moje zdrówko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hej, zobaczymy jak to będzie. Termin tuz po Nowym Roku jest trudny, ale jeśli po wszystkim wspólnie uznamy że było NAPRAWDĘ OK, zachęcimy do rezerwowania terminu w kalendarzu na 2009... Zapowiedziałem przybycie piwowarów do Zagrody w sobotę, na 15:00. Krótko po tym obiad, a ok. 17:00 rozpoczynamy współne warzenie i degustacje. Jesli ktoś czuje, że nie ma zbyt wiele własnego piwa, niech uzupełni braki czymś fajnym, wedle uznania W ogóle będziemy w Bieszczadach wcześniej - zamierzamy pozjeżdżać w sobotę na nartach na Laworcie lub w Gromadzyniu, ew. w Karlikowie. I stamtąd przenosimy się na resztę weekendu do Zagrody. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Z Krakowa wyjedziemy dość wcześnie, bo kilka kilometrów do pokonania mamy, ale w tych okolicach czasowych powinniśmy być na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Bieszczadzkie warzenie piwa zakończone Ze względu na dość długi powrót do domu, relacja i zdjęcia na głównej stronie dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Wróciłem ...w poniedziałek w nocy Dziękuję wszystkim uczestnikom spotkania za niepowtarzalny klimat w Orelcu. Za pomoc przy warzeniu i wspólną degustację... Myślę, że jeszcze tam wrócimy. Tomek, chyba dobrze że nie pociągnęliście z nami do Wetliny. Kiedy wyszliśmy od Aleksego ze Starego Sioła, znaleźliśmy się w środku burzy śnieżnej. Na szczęście jakoś się do Leska doczołgaliśmy Pozdrawiam ! P.S. Fajne zdjęcia Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 My również wracaliśmy długo, bo warunki atmosferyczne zrobiły się rzeczywiście ciężkie. Do Starego Sioła jeszcze się wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Widzę że na Podkarpaciu istnieje grupka piwowarów. Ja dopiero zaczynam i chętnie bym nawiązał kontakt z kimś z okolic Brzozowa lub Sanoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad998 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ja jestem na wakacjach w jaroslawiu, ale to dosc sporo drogi od sanoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzy deby Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam wszystkich z Podkarpacia i okolic. Jestem chętny na ewentualne spotkania przy własnym piwku. Mam nawet zaprzyjaźniony lokal w Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi