czeburaszka710 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Byłem na spotkaniu dziękuję wszystkim za wieczór , wyborne towarzystwo , fajna atmosfera , sporo piw do spróbowania , gratulacje zwycięzcom . Miałem okazje spróbować piwa z pierwszych miejsc , tak trzymać . Osobne podziękowania organizatorom . Edytowane 18 Marca 2017 przez czeburaszka710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Pełna lista finalistów z punktacją: 1. Rafał Krzywicki 39,7 2. Ireneusz Misiak 34,7 3. Szymon Synak 34,3 4. Janusz Švach 33,3 5. Adam Kapturski 30 6. Patryk Kranc 29 7. Wojciech Gębczyk 28 8. Leszek Nitschke 27,3 9. Piotr Pięta 25,7 Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział i jeszcze raz gratulujemy zwycięzcą. Jak widać pierwsze 4 miejsca nie wielkie różnice w punktacji i bardzo wyrównane, choć piwo Rafała Krzywickiego, było z nich najlepiej zbalansowane. Metryczki do końca marca, natomiast nagrody i dyplomy skontaktujemy się indywidualnie! A w finale sędziowali: Krzysztof Czechanowski - przewodniczący jury Szymon Kierszniowski - przezes Lubuskiego OT PSPD, wieloletni piwowar domowy Piotr Kowalski - sędzia PSPD, piwowar w Browarze Świebodzin oraz steward Paweł Kąkol - piwowar Minibrowaru Haust Byłem na spotkaniu dziękuję wszystkim za wieczór , wyborne towarzystwo , fajna atmosfera , sporo piw do spróbowania , gratulacje zwycięzcom . Miałem okazje spróbować piwa z pierwszych miejsc , tak trzymać . Osobne podziękowania organizatorom . My też dziękujemy za przybycie. I zapraszamy niedługo Postaramy się częściej robić spotkania! Edytowane 20 Marca 2017 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIkaWA Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam serdecznie! Niestety muszę lekko zganić! Ciągle oczekuję na metryczkę z konkursu, mimo iż byłem na spotkaniu i osobiście zapewniałeś mnie, iż w dwa tygodnie będzie gotowa! Pozdrawiam i oczekuję ! mateos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam serdecznie! Niestety muszę lekko zganić! Ciągle oczekuję na metryczkę z konkursu, mimo iż byłem na spotkaniu i osobiście zapewniałeś mnie, iż w dwa tygodnie będzie gotowa! Pozdrawiam i oczekuję ! Wiem przepraszam najmocniej za obsuwę, taki był plan. Niestety metryczki poleciały przez przypadek nie do mnie i dopiero w poniedziałek je otrzymałem. Postaram się jak najszybciej je opracować i rozesłać, chcemy też domknąć sprawę konkursu bo czas nas goni by dopełnić warunki Pucharowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBombadil Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Chciałem podziękowac piwowarowi minibrowaru Haust, Pawłowi Kąkolowi, za zorganizowanie i opiekę podczas wspólnego warzenia piwa. To była duża frajda i ciekawe doświadczenie, mam nadzieję, że piwo będzie udane i zrekompensuje piwowarowi mozolną pracę jaką włożyliśmy w tarcie zestu . Dziękuję również organizatorom, a także sponsorom konkursu i czekam cierpliwie na metryczkę i dyplom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Kiedy było warzenie i kiedy można spodziewać się piwa na kranie? A przy okazji to gratuluję zwycięstwa i czekam na to piwo, bo chętnie porównam je z moim, które przepadło w eliminacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Faktem jest, że nagrody przyjechały, ale dyplomu i metryczki jeszcze nie dostałem. TomBombadil gratuluję wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIkaWA Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nie chcę być niecierpliwy, ale czy naprawdę rozesłanie dziewięciu metryczek w małym konkursie musi trwać ponad dwa miesiące? Jest to trochę niepoważne traktowanie piwowarów, którzy wkładają dużo wysiłku by zdążyć i wypełnić wszystkie wymogi formalne konkursu, a później gdy konkurs się już odbędzie to się o nich zapomina. Byłbym za tym by umieszczać w regulaminie danego konkursu czas jaki ma przewodniczący jury na rozesłanie metryczek, uniknęlibyśmy wtedy miesięcznych dopraszań o to co się nam należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kiedy było warzenie i kiedy można spodziewać się piwa na kranie? A przy okazji to gratuluję zwycięstwa i czekam na to piwo, bo chętnie porównam je z moim, które przepadło w eliminacjach. Warzenie odbyło się już w kwietniu: https://www.facebook.com/MinibrowarHAUST/posts/1318638398222404 Premiera piwa będzie 10 czerwca na Wrocławskim Festiwalu Dobrego Piwa. Faktem jest, że nagrody przyjechały, ale dyplomu i metryczki jeszcze nie dostałem. TomBombadil gratuluję wygranej Nie chcę być niecierpliwy, ale czy naprawdę rozesłanie dziewięciu metryczek w małym konkursie musi trwać ponad dwa miesiące? Jest to trochę niepoważne traktowanie piwowarów, którzy wkładają dużo wysiłku by zdążyć i wypełnić wszystkie wymogi formalne konkursu, a później gdy konkurs się już odbędzie to się o nich zapomina. Byłbym za tym by umieszczać w regulaminie danego konkursu czas jaki ma przewodniczący jury na rozesłanie metryczek, uniknęlibyśmy wtedy miesięcznych dopraszań o to co się nam należy! Metryczki dzisiaj będą rozesłane. Wziąłem za dużo na siebie i nie udźwignąłem, za co przepraszam i jak najbardziej rozumiem zniecierpliwienie i nerwy. W przyszłym roku zostanie dodany taki zapis. Jeszcze raz przepraszam, niestety gdybym dostał metryczki zaraz po konkursie zostałyby wysłane razem z eliminacyjnymi, potem już brak czasu u mnie był przyczyną takiej zwłoki, więcej się to nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Undeath, dnia 22 maj 2017 - 18:08, napisał: Metryczki dzisiaj będą rozesłane. Wziąłem za dużo na siebie i nie udźwignąłem, za co przepraszam i jak najbardziej rozumiem zniecierpliwienie i nerwy. W przyszłym roku zostanie dodany taki zapis. Jeszcze raz przepraszam, niestety gdybym dostał metryczki zaraz po konkursie zostałyby wysłane razem z eliminacyjnymi, potem już brak czasu u mnie był przyczyną takiej zwłoki, więcej się to nie powtórzy. Człowieku, czy Ty czytałeś regulaminu Pucharu PSPD? Edytowane 22 Maja 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi