harley94 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich piwoszy.Do tej pory zajmowałem się jedynie winem ale myślałem też o piwie.Uważałem jednak,że to jest zbyt skomplikowane,do momentu trafienia w necie na Browamatora.Póżniej poszło jak spłatka,kolejne strony i pierwsza warka.Mam nadzieję,że z waszą pomocą będą kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szanki Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 witam browarnika - dolnoślązaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam również. Mam pytanie czy to Bolków koło Kamiennej Góry? Jk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam nowego piwowara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam wśród braci piwowarskiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley94 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam również. Mam pytanie czy to Bolków koło Kamiennej Góry? Jk zgadza się to ten Bolków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi