SynMojegoStarego Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Po czym rozpoznać stary, utleniony chmiel? Dopiero zaczynam przygodę z piwem domowym i mam wątpliwości co do chmielu Fuggles jaki ostatnio kupiłem w bardzo popularnym sklepie internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ostatni miałem podobną sytuację, może Ci pomoże. Link TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Stary ma specyficzny zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzięki za link. Centrum piwowarstwa sprzedali mi stary chmiel w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A co bylo napisane na opakowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Żebym to pamiętał. Cały chmiel poszedł do piwka, opakowanie już dawno wyrzucone. Piwo po 4 tygodniach leżakowania jest byle jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie wszystkie granulaty chmielowe mają piękną, soczystą zieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi