WujekStaszek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Poszukuję Wyeast 3278, w żadnym polskim sklepie nie mogę znaleźć. To przypadek czy jest jakiś problem z dystrybucją w całym kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) http://cml.dokuro.org/beer/index?searchh=3278&q=045ed8cd68738f8627f45b58c50c7eb2 sprawdź to Edyta: faktycznie coś nie ma, dopiero teraz sprawdziłem dokładnie. Chyba, że na piwodzieju, ale przyznaję się, że z lenistwa nie chce mi się konta zakładać żeby sprawdzić bo tak chyba nie widać. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wyślij maila do jakiegoś sklepu, który wcześniej je miał, z pytaniem kiedy będą to pewnie dostaniesz sensowniejszą odpowiedź niż gdybanie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fost Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W Marxam Enology na pewno możesz zamówić dowolne drożdże Wyeast, White Labs i Fermentum Mobile. Przejrzyj ich temat na forum, tam masz info, z czego można wybierać i z kim sie kontaktować w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zauważył ktoś regularność w pojawianiu się ww. drożdży? Np sprowadzane są przez sklepy tylko na początku sezonu (tj. wrzesień, październik)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zauważył ktoś regularność w pojawianiu się ww. drożdży? Np sprowadzane są przez sklepy tylko na początku sezonu (tj. wrzesień, październik)? Nie - ale zauważyłem napis "drożdże sezonowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Na początku roku były, potem znikły. W czerwcu pojawiły się znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Na początku roku były, potem znikły. W czerwcu pojawiły się znowu.Czyli trzeba liczyć że przyjdą z końcem lata nowe partie. Dzięki za odpowiedź Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Na początku roku były, potem znikły. W czerwcu pojawiły się znowu.Czyli trzeba liczyć że przyjdą z końcem lata nowe partie. Dzięki za odpowiedź Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Eeee, skąd taka logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Podłącze się tutaj z pytaniem,szukam FM13 i kurcze w żadnym sklepie nima.Coś ,ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefkowy Dzwoniec Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Podłącze się tutaj z pytaniem,szukam FM13 i kurcze w żadnym sklepie nima.Coś ,ktoś wie? W moim ulubionym są: https://www.browar.biz/centrumpiwowarstwa/drozdze/gorna_fermentacja/fermentum_mobile_fm13_irlandzkie_ciemnosci Thorgall 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi