sprawek Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Niestety nie ma możliwości dopisania się do obecnego zamówienia. Dopisać się (do następnego zamówienia) można pod kreską w formularzu. Z racji takiej, że zamówienia nie mają tendencji rosnącej rabatu tym razem nie będzie (przykro mi - starałem się jak nigdy, a wyszło jak zawsze). PS. temat z mieszadłami, sitami i innymi rzeczami ciętymi na laserze ruszy od 12 maja, kiedy mój znajomy wróci ze zwolnienia lekarskiego. Edytowane 6 Maja 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ja w następnym tygodniu jadę do gościa, co będzie mi robił specjalną grzałkę zanurzeniową. Takie, jak Wy zamawialiście też robi. Mogę podrzucić mu projekt i niech wyceni w zależności od ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 dopytaj moze zrobi taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Planowany termin realizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 3 tygodnie od zamówienia więc pewnie jeszcze z 2 zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Zamówienie złożone 24.04 więc jeszcze został tydzień. Czy ja dobrze widzę, że nie wszyscy wpłacili? Edytowane 8 Maja 2015 przez ASadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Szybko się znają chętni na ich miejsca, więc leży to w ich interesie by szybko wpłacić pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Czy ja dobrze widzę, że nie wszyscy wpłacili? Fakt, moje przeoczenie przepraszam, ale zawsze mogę zapłacić z razem z kosztami przesyłki. Jeżeli dobrze zrozumiałem że trzeba i tak będzie dopłacić bo z rabatem nie wyszło. Edytowane 8 Maja 2015 przez keisan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 zawsze mogę zapłacić z razem z kosztami przesyłki. Zapytaj Kamila bo to on organizuje akcję. Zakładam, że za grzałki będzie musiał wcześniej zapłacić, tj. przed odbiorem, dlatego przedpłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Spoko jak ktos nie wpaci to nie dostanie ;p O wysyłce nic nie piszę bo nie wiem dokładnie ile wyjdzie. Satyrek wysyłał do mnie 8 szt to zapłaciłem 20zl. Pasuje jeszcze jakies kartoniki po 60gr zamówic zebym mial szybciej z pakowaniem... Pani z firmy mówiła, że grzałki sa wygięte i zaczynaja je składać w przyszłym tygodniu mam dostać kp i zapłacić. Jak ktoś ma poważne wątpliwości to proszę o telefon - chyba każdy posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol81 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 witam czy będzie organizowane jeszcze jakies zamówienie na grzałki w najbliższym czasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 kazdy kto chce jeszcze niech wpisze sie pod liste w formularzu... aby grzalki byly w tym cenie trzeba uzbierac 16szt to taka magiczna liczba... ponizej tej liczby grzalki sa drozsze... jesli uzbiera sie wystarczajaca liczba grzalek to wysle sie zamowienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba111 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 ok dzięki mam nadzieje ze jeszcze znajda się ludzie na grzałki .chyba ze ktoś zrezygnuje z poprzedniego zamówienia to chętnie się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
growys Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ja oczywiście jak rozmawialiśmy jestem nadal chętny na grzałki na następny sort, nie chcę mącić w arkuszu z waszego zamówienia, będę śledził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 w tym tygodniu mija 3 tydzien od zamowienia - bede pytal co i jak bo jeszcze nie dostalem polecenia zaplaty... mam nadzieje ze tym razem sie nie opozni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copytko Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A dałoby się te grzałki wygiąć tak, żeby zamonować je w dnie? Ogólnie kształt mają fajny, tylko nie pasuje mi dziurawienie ścianki gara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Da się tylko cena będzie z dupy. No chyba ze zalatwisz chętnych na 20szt. Cena za jedną to pewnie z 250zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copytko Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 250 zł za sztukę nie uważam za złą cenę, ale oczywiście wolałbym taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Za dwie grzałki 500zł to nie zła cena? To już lepiej podziurawić garnek bo za te pieniądze kupisz dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copytko Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Raczej kegi 2. Dobrych garnków 50 L, które by spełniały moje oczekiwania nie widziałem w cenie poniżej 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 No dobra, ale i tak lepiej kupić garnek za 300 + grzałki za 120 niż same grzałki za 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copytko Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Nie no racja, tu się zgadzam. W takim razie wie ktoś, gdzie mogę w dobrej cenie dostać grzałki, których kształt będę sobie mógł wymodelować? Edytowane 12 Maja 2015 przez copytko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 coptko - mogę się mylić ale samemu to chyba nie da się "wymodelować" grzałek ze stali nierdzewnej, są zbyt mało plastyczne. Nawet jak je podgrzejesz to chyba w grę wchodzą lekkie wygięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copytko Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 http://www.gwarant.czest.pl/oferta- tutaj znalazłem jakieś grzałki do modelowania, ale trochę brakuje informacji na temat tego, w jakim środowisku grzałka może pracować i z jakich materiałów jest wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Niestety muszę zrezygnować z zamówienia. Ktos może wykorzystać te grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi