peredzyn Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie jednak u mnie nie ma . Dajcie jakieś dane jakie zastosować najlepiej to zamówię na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vashar Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Grzałki dotarły bardzo szybko Dzięki Mam tylko pytanie dotyczące rozmieszenia otworów na ich instalację. W jakiej odległości rozwiercić otwory w kegu DIN pomiędzy jedną a drugą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Podobne pytanie na keg EURO . Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jak dobrze pamiętam, ja wierciłem 4,5x5,5cm (odległości od środka do środka otworu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyku Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Grzałki dotarły, dzięki za zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Szukam grzałek, które przypasują do garnka Tadar 50L o średnicy 40cm. Ma ktoś może jakieś sprawdzone źródło? Czy te, które zamawiacie do euro kegów będą bardzo odstawać od garnka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ASadam ty masz jaki keg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ASadam ma ERŁo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 O to taki ja mam możesz zrobić rysunek i nanieść wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Mam euro jako Sprawek rzekł. A fota wystarczy? Teraz robię kadź na wodę do wysładzania z kolejnego kega, i jeszcze pomiędzy otworami wspawałem mufę do czujnika. Zobaczymy jak się sprawdzi. Szukam grzałek, które przypasują do garnka Tadar 50L o średnicy 40cm. Ma ktoś może jakieś sprawdzone źródło? Czy te, które zamawiacie do euro kegów będą bardzo odstawać od garnka? Gąska, keg Euro ma ok. 40cm średnicy, więc powinny pasować jak najbardziej. Edytowane 20 Marca 2016 przez ASadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A jakie uszczelki podkładki dałeś od środka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 uszczelki polonitowe.... serio nie miales ich z grzalkami?? pierwszy razz sie zdarzylo chyba ale przyznam sie ze nie wszystkie odwijalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie nie miałem ani podkladek ani nakrętek . Dlatego pytałem czy są j czy powinny być na grzałkach czy zawiniete osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Dzięki ASadam. To wpisze się na listę może nazbiera się ludzi na następne zamówienie. Edytowane 21 Marca 2016 przez Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolotek Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Grzałki dotarły, dziękuję, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Czym to wysylales? Bo jeszcze nie dostalem, i nie wiem czy powoli juz sie nie martwic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprawek Opublikowano 22 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) O 16:19 nie dostałeś przesyłki? 1. Bardzo was przepraszam ale ze względu na problemy z poczta polską i z zamówieniami przy następnym zamawiam kartony i wysyłam wyłącznie kurierem z ubezpieczeniem. Przy ostatnim zamówieniu w grudniu kurier poczty wywalił paczkę na klatce schodowej i podpisał się swoim charakterem pisma. Po 40 minutach rozmowy z przemiłą Panią zdecydowała się oddać paczkę do rąk właściciela. Poczta odmówiła w postępowaniu reklamacyjnym. Jeśli paczka trafiłaby do kogoś innego pewnie musiałbym pokryć koszt grzałek i przesyłki. 2. Najtańsza firma, w której zamawiam grzałki zrezygnowała z produkcji 4 rodzajów. Do dyspozycji pozostają 2 rodzaje - DIN i EURO o mocy 1750W 3. Macie do mnie numer dzwońcie ;p. Wybaczcie ale zamówień jest wiele, a każdy ma jakieś wątpliwości. Najlepiej zadzwonić i dopilnować, że będzie tak jak sobie klient życzy. (jak ktoś chce do mnie numer to musi grzałki zamówić ) 4. Istnieje możliwość zamówienia fałszywego dna w cenie około 100zł (to już wiecie) oraz pudełka (stal nierdzewna 1mm wymiary 160x100x50 do wspawania w kega + pokrywa wszystko skręcane na 6 otworów m5 ) które zasłania grzałki w cenie 50-60zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to fotki sa poniżej 5. Wszystkich tych, którzy są zadowoleni z mojej pracy proszę o punkcika na moim profilu - Tak dla satysfakcji Edytowane 22 Marca 2016 przez sprawek PrzemoW, Lutek82, nike21 i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czy komuś jeszcze pomyliłem adres do wysyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojosik Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Szukam grzałek, które przypasują do garnka Tadar 50L o średnicy 40cm. Ma ktoś może jakieś sprawdzone źródło? Czy te, które zamawiacie do euro kegów będą bardzo odstawać od garnka? Niedawno zamawiałem w Elektrotermia grzałki jak na rysunku do KEGa Euro z płaszczem fi=8.3mm zamiast 10mm. Grzalka okragla.PDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojosik Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jaka cena? około 50PLN za grzałke, zamawiałem 9 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Pisałem też do nich jak szukałem wykonawcy naszych grzalek ale niestety robią to najtaniej konkurencyjna firma robiła 18zl drożej za sztukę nawet jak pojechałem do gościa z Częstochowy i trupem go pół dnia to się nie zgodził na taką cenę W okręgu może by były tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroza Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jest ktoś w posiadaniu modelu 3D grzałek ze zbiorowego zamówienia w jakimś programie CADowskim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jest ktoś w posiadaniu modelu 3D grzałek ze zbiorowego zamówienia w jakimś programie CADowskim ? Jeśli bardzo Ci zależy na modelu 3D to odezwij się na PW - jestem w stanie coś takiego wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał W Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Poszukuje rysunku grzałek przed gięciem. chciałbym zlecić gięcie do gara 70l. Jeśli ktoś ma rysunek będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi