peredzyn Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czym to czyścisz ? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Kultura musi być ! A nie jakaś obszarpana blacha . Brawo sprawek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Cena dzieciny od podstaw ze wszystkimi materiałami i robocizna około 1000zl Co do czyszczenia to temarz rzeka; Papierek ok 200 300 400 później pasta polerska na filc aż do 1500 innej już nie mogłem dostać efekt jak widać chociaznidealne lustro to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Cena dzieciny od podstaw ze wszystkimi materiałami i robocizna około 1000zl Dobra cena,szkoda że wcześniej nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zawsze możesz zmienić sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Marczyk Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam. Stałem się właścicielem kega 50 l, taki z wspawanym kranikiem i termometrem. Celem ułatwienia sobie warzenia pomyślałem o fałszywym dnie. Sam keg ma średnicę w środku coś ok. 39 cm, więc zdaje mi się keg typu euro. Gwint kranika wspawany jest powyżej górnej części dna, tak co by bez problemu można było wkręcić wężyk z oplotu (zresztą na początku miałem zamiar stosować oplot, ale może uda mi się trochę kasy na FD znaleźć). Teraz moje pytanka: jaki rozmiar podać przy ew. zamówieniu? Czy podstopnicę, nóżkę, czy coś tego typu podnoszącego sito powyżej mojego kranika należy zamówić osobno? Czy jest możliwość przecięcia sita? (zamówiłem otwór, bez wycięcia całej góry kegu) Jaki byłby koszt całości - sito, nóżka, pakowanie i przesyłka, i czy płatność z góry czy za pobraniem. (jak każdy, dysponuję ograniczonym budżetem, więc stąd pytanie o koszta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Sito do którego mam dostęp ma średnicę około 335 i kosztuje u mnie 120zl w chwili obecnej jest węższe żeby przeszło przez grzałki i leży na bokach kega jak i na podstopnicy W twoim przypadku jeśli nie masz grzalek zastosuj fd o pełnym wymiarze kega Robiłem takie cudo komuś fd przecięte na 2 części z wygieciami które do siebie pasowały Zadzwoń to może pomogę przez telefon 792232909 A z tego co wiem to zielczi ma dostęp do tańszego lasera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Możesz mieć też całe sito, ale wtedy nacinasz 2 szczeliny w wystających krawędziach kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Wysłałem wczoraj 13 paczek możecie się więc dzisiaj spodziewać dostawy niespodziewanej Wybaczcie ze tyle to trwa ale latam ze skręcona noga i trochę mi jest ciezko. Do tego żona ma sesję i nie mam jej w domu Do końca tygodnia powinienem się wyrobić ze wszystkimi zamówieniami bart3q, Jarzyn_waleczny i Gąska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Grzałeczki dotarły dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał84 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 u mnie również dzisiaj kurier dostarczył w sobotę przystępuję do montażu i pod koniec miesiąca będzie warzona pierwsza wareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Do mnie też dotarły zobaczę je dopiero za tydzień jak wrócę do domu. Dzięki za sprawną akcję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprawek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Spoko loko mam nadzieję że doszły całe i sprawne I proszę o punkcika Halls, Jarzyn_waleczny, Darek i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wczoraj dotarły całe i zdrowe. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarest Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Do mnie tez dotarły całe. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halls Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dotarły ślicznoty we czwartek! Dopiero dzisiaj obejrzałem! Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 CIESZEM SIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Gdyby ktoś potrzebował gratów do budowy kadzi zapraszam na giełdę http://www.piwo.org/topic/21334-zestaw-do-budowy-kadzi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dostałem swoją paczkę, dzięki Sprawek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Mam nadzieję, że jest Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jestem, kontakt wzorowy jakość wykonania też. Punkcika zostawiłem tam gdzie wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tworzę nowy szablon do zamówień ale dalej można się zapisywać brakuje już mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazior Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Zapraszamy do kupna grzałek jeszcze parę osób brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasmac Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Paczkę dostałem, jakiś tydzień temu. Teraz przybyłem, zobaczyłem i dałem punkcika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Istnieje możliwość zakupienia całego zestawu do budowy kadzi wracam z grzankami do kega euro http://www.piwo.org/topic/21334-zestaw-do-budowy-kadzi/?do=findComment&comment=404927 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi