eltomek Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Czym różnią się grzałki euro od din? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Są kegi Euro i Din, stąd dwie różne grzałki. Euro mają większy promień, din są węższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zamienię 4 grzałki DIN na EURO. Albo kupię Euro, 2 lub 4 sztuki. Moje DIN są nieużywane, od sprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zielony, to są te grzałki z nowej dostawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Są kegi Euro i Din, stąd dwie różne grzałki. Euro mają większy promień, din są węższe. Czyli 175mm to Euro, a 155mm do DIN? Edytowane 30 Listopada 2016 przez eltomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tak eltomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Zielony, to są te grzałki z nowej dostawy? 2 są z poprzedniej, 2 są w drodze, ale mam kłopot z kegami din i kombinuję jak koń pod górę czy nie przejść na euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprawek Opublikowano 30 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 panowie przykro mi ale zaadresowane paczki w sobote 16.11 i niedziele 17.11 dalej czekaja na odebranie przez kuriera interweniowałem dzisiaj i mam zapewnienie, ze jesli dzisiaj kurier nie odbierze paczek to bedzie to jego ostatni dzien w pracy nic to pewnie nie zmieni ale przepraszam ;/ jesli ktos bardzo potrzebuje i mi nie ufa moge przeslac numer listu przewozowego lub numer zamowienia to jest pierwsza taka sytuacja Klemens, bajker, Robert87 i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kamilku nie martw się jakos to będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Są kegi Euro i Din, stąd dwie różne grzałki. Euro mają większy promień, din są węższe. Czyli 175mm to Euro, a 155mm do DIN? Tak bo 175 jest większe od 155. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozoliani Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jestem zainteresowany kupnem dwóch grzałek r=175. Jest jeszcze taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 dostałem grzałki, dzięki sprawek za perfekcyjne ogarnięcie całej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek winiarek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 dotarły i do mnie, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 ja też dostałem. Amen. To znaczy dzięki sprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Grzałki dotarły również do mnie wielkie dzięki sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labolbo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Do mnie również dotarły Serdeczne Dzięki Sprawek Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Labolbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazior Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Grzałki dotarły, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pqfel Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 U mnie też już są. Podziękowania za sprawne działanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Kamil, będzie jeszcze taka akcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajker Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dziękuję Kamil, grzałki dotarły całe i zdrowe poleciał punkcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jasne... że będzie. Siedzę w tym zapyziałym Berlinie i tęskni mi się za browarzeniem . Przynajmniej w tej sposób mam kontakt z browarnikami. Mam nadzieje, że przy spotkaniu dostanie mi się jakieś dobre piffko. Czekam jeszcze na wplaty od 5 urzytkownikow i na jeden numer telefonu. Zresetuje formularz zamówieniowy, więc możecie się dopisywać le_szek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dopisałem się jako pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girus Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Panowie czy te grzalki da sie troche jeszcze wedlug swojego uznania dogiac? Otoz mam garnek 100l o srednicy 50cm. Dadza sie one podgiac na wieksza srednice garnka bez uszkodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm8 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Do mnie również grzałeczki dotarły, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Delikatnie się da no bo są giętkie robili juz chłopaki euro z dinow juz nie pamiętam kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi