Rafał84 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 powiedz lepiej kiedy grzałki wyślesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam wszystkich dopisałem się na listę na te 2 ostatnie grzałki EURO poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Oststnie 2 grzałki EURO do wziecia z zamówienia.... Ktos chetny? Już masz i rozsyłasz czy właśnie kończą się giąć ?? konto już zasilone wg maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jeszcze nie dostałem grzalek ale zamówiłem więcej na własną odpowiedzialność Jak zwykle poszło wszystko Teraz już tylko czekać na dokończenie grzalek i robić następne zamowienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał84 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 już myślałem, że moje opyliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Opylil - Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie nie każdy dostanie swoje opylilem moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Fałszywe dno kosztuje teraz 115 din 120 euro taniej nie uda mi się załatwić czas oczekiwania około 2-3 dni robocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Chyba zielczi musi wrócić do gry. 90zl fd i nacięcia 0,7mm Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zielczi serio? A jaki czas oczekiwania, grubość blachy? Sprawek robiles juz te fd? Bo jeśli jeszcze nie to ja wolałbym to z nacięciami 0.7mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Już zrobione niestety. Nie dość że zrobili mi minimalne zamówienie w wysokości 200zl to jeszcze podnieśli cenę materialu. Także nic nie poradzę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Spoko loko juz się cieszę na myśl że niedlugo na nowy sprzęt się przesiade, będzie wygoda z tym kegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Cześć, może lekki offtop - bo grzałka nie do KEGa, ale do tzw. "HLT" zrobionego ze zwykłego fermentora który czymśtam zaizoluję. Pytanie - jak zamocować grzałkę w ścianie fermentora? Czy ta grzałka może mieć bezpośredni styk ze ścianą, czy trzeba zrobić jakiś "dystans" bo się fermentor stopi? Jeśli tak, to z czego tak dystans zrobić? W tym naczyniu gotowana będzie tylko woda, czy taka grzałka się do tego nada? -- > http://allegro.pl/grzalka-do-bojlera-grb-2000w-typ-u-5-4-polska-i6167137413.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Weź sobie grzałkę z najtańszego czajnika z tesco http://www.jimsbeerkit.co.uk/forum/viewtopic.php?t=22152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Zależy mi żeby to było w miarę wydajne (80°C w ~20 min, 20L wody) no i żeby posłużyło trochę. Taka czajnikowa grzałka sprosta moim wygórowanym oczekiwaniom? *** edit *** dobra, wiem już że nie da rady takiej temp. w 20 min. osiągnąć. Edytowane 31 Maja 2016 przez needmorehops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 napewno da rade... kwestia mocy 4180x15(80-10)//0,9x3000=1626sekund 1626/60=27minut 4180 to cieplo wlasciwe wody 15 ilosc wody 80 temteratura zadana 10 temperatura wody z kranu 0,9 skutecznosc grzania 3000 moc grzalki needmorehops 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Grzalki beda najprawdopodobniej pod koniec przyszlego tygodnia 9-10 czerwiec. RaV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał84 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 znaczy będą u Ciebie, czy mamy się spodziewać listonosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Raczej dostane je ja.... I żaden listonosz po ostatniej wpadce nie wchodzi w grę Wszystko wysyłam dhl z ubezpieczeniem Niestety firma ma problemy z terminami przez sporo pracy... Robią to chyba tak naprawde z niechęcią bo powiedzieli mało a roboty mają coraz mniej Spodziewać się możemy podwyżki przy następnym zamówieniu Mam nadzieję że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Trzeba szukać nowego producenta. W końcu grzałka to nie rakieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasmac Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Fałszywe dno kosztuje teraz 115 din 120 euro taniej nie uda mi się załatwić czas oczekiwania około 2-3 dni robocze To też zamówienie zbiorowe na zasadzie grzałek czy indywidualne? Jeśli zbiorowe to do kiedy można składać? BTW: Czy jest możliwość personalizacji (przecięcie na połówki i połączenie zawiasem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 grzalki to zamowienie zbiorowe.... musi byc okreslona ilosc aby zamowic do lasera mam dostep caly czas, ale najtaniej nie jest... kazdy projekt wyciecia mozesz ptrzedyskutowac u mnie i zrobi sie rysunek... jednak trzerba troche pomeczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyku Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Może przy kolejnym zamówieniu dałoby radę zamówić grzałki w takim lub podobnym kształcie https://betobrewing.files.wordpress.com/2014/06/wp_20140612_002.jpg ? Byłoby łatwiej robić w kegach mniejsze warki bez ryzyka odkrycia i spalenia grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Grzałeczki są już u mnie... Postaram sie jak najszybciej popakować wszystko i powysyłać A to najnowsze dziecko ze stajni "Dziadzi" Dziadzia poczynił polerke samolotek i bart3q 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A jaka cena dzieciny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi