zielony07 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) masz dwa posty wyżej. Edytowane 9 Listopada 2016 przez zielony07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy102 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jakby ktoś potrzebował 2 grzałki do kega DIN "na już" to mam na sprzedaż ( grzałki od kolegi sprawka). Pisać na priv jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Czesc, mam system kaskadowy w którym rolę "HLT" pełnił zaizolowany fementor z zamontowaną grzałką z najtańszego czajnika marketowego. Niestety ostatnio grzałka się przepaliła i muszę zrobić całą konstrukcję od nowa. Czy grzałki z tego tematu będą nadawały się do takiej konstrukcji? Nie stopią mi ścianek fermentora? Którą grzałkę byście doradzili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał84 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 może coś takiego: http://gwarant.czest.pl/shop/grzalki-do-parnikow/82-grzalka-parnik-om-2000w.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 wygląda przystępnie. A czy to może stykać się bezpośrednio ze ścianką wiadra? Mam na myśli miejsce przy tych bolcach do podłączenia prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girus Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Przejrzalem ostatnich 5-6 stron topicu ale nie znalazlem. Sa to grzalki wykonane z nierdzewki? Dla przypomnienia dorzucam link z zamowieniem https://docs.google.com/spreadsheets/d/14LB-K0YDBJQ54Id9_1AF0ifSofwlTTYU967CrbMwxMM/edit?pli=1#gid=0 50l i 30l Keg typu EURO ma 408mm srednicy (roznica pomiedzy wiekszym a mniejszym jest w wysokosci kega) 50l i 30l Keg typu DIN ma 381mm srednicy (roznica pomiedzy wiekszym a mniejszym jest w wysokosci kega) Czyli Obie grzalki i ta o promieniu 155 i ta o promieniu 175 bedzie dobra do kazdego z wymienionych wyzej kegow ? Jaka gestosc mocy one posiadaja (w/cm) Kto ma taka grzalke zamontowana w swoim garze zaciernym i jak sie sprawdza? Moze ktos wrzuci zdjecie jak one wygladaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Sa to grzalki wykonane z nierdzewki? Tak Czyli Obie grzalki i ta o promieniu 155 i ta o promieniu 175 bedzie dobra do kazdego z wymienionych wyzej kegow ? Tak. 155 do DIN, 175 do EURO Jaka gestosc mocy one posiadaja (w/cm) W podanym przez Ciebie linku masz rysunek. Musisz policzyć. Kto ma taka grzalke zamontowana w swoim garze zaciernym i jak sie sprawdza? Ja mam i jakieś 100 innych osób ma. Sprawdzają się bardzo dobrze. Moze ktos wrzuci zdjecie jak one wygladaja ? Tutaj http://www.piwo.org/topic/17892-budowa-warzelni-50l-od-podstaw/?do=findComment&comment=360374 i w całym tym wątku jest sporo zdjęć już zamontowanych grzałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Mimo małego spóźnienia dostałem dzisiaj informacje, że grzałki opuszczą fabrykę w przyszłym tygodniu / ew na początku następnego. Potrzebuje trochę czasu, aby wszystko podzielić i popakować. Rozesłałem maile z danymi do wpłaty mój adres sprawek@gmail.com Bardzo proszę o sprawne wpłacanie I teraz tak... Grzałek Euro BRAK "pkfel" dostenie tylko 2szt, chyba że "Zoomy" potwierdzi zakup(nie podał maila, a nie ma takiego nicka na piwo.org - czekamy) Grzałki Din się wyskubią jeszcze, ale będę wiedział ile, jak dostanę do rączek. Pozdrawiam // Koniecznie podac nr telefonu kontaktowego dla kuriera Edytowane 17 Listopada 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek winiarek Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jak ktoś chce.grzałki mam dwie szt. Nie używane oddam z papiery walutowe Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Jakie grzałki? Edytowane 18 Listopada 2016 przez zielony07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 2x2000 do kega euro Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 100zl (wraz z kurierem) przypominam że nowe nie używane Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girus Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) 100zl (wraz z kurierem) przypominam że nowe nie używane Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Nieaktualne :-) Wysłane z mojej pralki przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Listopada 2016 przez Girus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witajcie... Grzałki są już u mnie... Powiedzcie proszę jak to jest, że na 28 osób tylko 11 dopełniły wszelki formalności (wpłata, adres+nick i numer telefonu)? Proszę o odczytanie maili Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frona Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 W razie czego jestem jak najbardziej spragniony dwóch sztuk ale mejla nie dostałem fraszczak.biuro@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 musisz poczekac... jak tylko dolicze sie ze zostanie dla ciebie dostaniesz maila czekam jeszcze na wplaty od 5 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Kamil, ode mnie SMS doszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 doszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jutro wyjdzie 16 paczek z grzalkami. Wszystkie wysłane kurierem DHL i ubezpieczony na 500zl. Proszę dokładne sprawdzenie opakowania przed odbiorem i powiedzonka . Osoby które dopiero zrobiły przelew bądź dosylaly informacje dostaną paczkę w srode. Przykro mi ;p Osoby które zamówiły coś więcej jak fd czy mieszadlo muszą poczekać tydzień. Jak zwykle firma musiała coś popitolic i dostałem inaczej jak w zamówieniu jeśli ktoś byłby chętny na 4 grzalki din proszę o kontakt bo prawdopodobnie zostaną . Euro jest brak. Na wszelki wiadomości na piwo org odpisze w tygodniu i przepraszam za opóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Czyli moja w środę wyjdzie, tak? eltomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Twoje idę jutro bo nie chciało mi się czekać na przelew ;p Napisałeś że zrobiłeś i pisałeś numer telefonu więc spakowane Edytowane 27 Listopada 2016 przez sprawek Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jesli chcesz, wysle Ci potwierdzenie przelewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie trzeba chciałem zaadresowac jak najwięcej paczek bo znikam do Berlina juz jutro paczki wyślę moja przyszła żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi