sprawek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 pasta taka zielona w bloku i tarcza filcowa na polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Szanowni Państwo... Powrócił formularz do zamówienia grzałek... ? znajdziecie go jak zawsze w mojej sygnaturce pod moimi postami... Pamiętajcie, że robię to charytatywnie, dlatego proszę o nie psucie formularza ? i dodanie dla mnie punkcika? ? Można zamawiać Przypomnę jeszcze...: - minimalna ilość którą trzeba zamówić - 40szt - do wyboru 2 typy 155mm do dina lub 175mm do euro promień gięcia - moc jednej grzałki 1750W Mam nadzieje, że z formularzem będzie wszystko ok, jeśli nie proszę o informacje... Edytowane 28 Lutego 2020 przez sprawek Wlodarczyk71, Robert87 i Kaniutek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolus Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Montował ktoś w/w grzałki do większych garnków, można dogiąć do większej średnicy (500 mm- średnica garnka)? Edytowane 28 Lutego 2020 przez kolus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 I co nie ma chętnych ? Czy formularz nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plefka Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Działa. Jestem mocno chętny tylko kiedy beda te grzałki. S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Sprawa jest ciężka do wyjaśnienia ... Około miesiąc albo lekko ponad po zebraniu chętnych na 40szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 I ja również kolego jestem chętny na takie grzałki. Proszę doradźcie mi jakiej grzałki użyć do kadzi warzelnej, która będzie zbudowana z kega o pojemności litrów (standard DIN). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 jesli do dina to potrzebujesz grzalek do kega din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodarczyk71 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Cześć, właśnie buduję kadź zacierno-warzelna z kega. I też jestem chętny na grzałki do 50l Din'a i fałszywe dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nie potrafię się dokopać... Jaka nakrętka jest na gwincie grzałki? M14 czy M14x1?Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Hej, mam gar 45cm średnicy i rozglądam się za grzałkami do niego. Szło by nagiąć te Euro jakoś w stronę ścianek, czy się połamią? Poza tym mam FD dość nisko osadzone, oraz mieszadło dopasowane tak na styk z FD, co oznacza, że takie grzałki musiały by być bezpośrednio w zacierze, czy przy odpowiedniej regulacji mocy (planuje sterownik od malinowego) da radę aby uniknąć przypaleń? Może jakieś inne opcje polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Te grzałki są po to, żeby były w zacierze. Sterownik opanuje wszystko i nic się nie przypali. Warunek jest jeden - grzałki muszą być zanurzone w cieczy. Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 A wiesz jak z doginaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Da sięWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Czyli brać 3,5kW powinno dać radę na warki 50 max 60l, a bede mogl sie pozbyć gazu, który jednak nie należy do najbezpieczniejszych. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 3,5 kW do zacierania pewnie starczą ale do gotowania 50-60l brzeczki to słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nie wiem czy pociągnie mi instalacja więcej. Mogę zawsze dogrzewać nurkową wtedy przy gotowaniu, albo bardzo dobrze zaizolować i liczyć, że mimo wszystko da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 3.5 działa. Ale baniak 50 dobrze ocieplony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 60l brzeczki zagotujesz ale to potrwa trochę, spokojnie:) Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Jak się dowiem jak to wygląda z instalacją to najwyżej kupię drugi gar pod gotowanie i tam solidniejsze grzałki zainstaluje. I tak idę w stronę większej automatyzacji. Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodarczyk71 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie, chciałem zapytać jakie wymiary ma obudowa która osłania przewody od grzałek przy kegu (coś takiego jak ma @sprawekw kadziach ) Bo chciałbym zmajstrować coś takiego z stali nierdzewnej i to przyspawać do kadzi Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Wlodarczyk71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 No wg formularzu kolegi sprawka jest 18/40. Może jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) U mnie jakieś 80x100, głębokość 50. Akurat takie fragmenty nierdzewne miałem to z takich pospawałem. Jak widać najwięcej zależy od tego jaki rozstaw otworów zrobisz, jakich końcówek użyjesz i jak zamocujesz obudowę. Myślę że o zejściu poniżej 60x80x50 nie masz co marzyć. U mnie jeszcze wszedł gwint pod gilzę z czujnikiem 18B20 do ArdBira. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez c64club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 No na formularzu już 26/40 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Dopisywać się do zamówionka Jakby ktoś chciał jedna do dina to mam na stanie... Edytowane 2 Lipca 2020 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi