ANalfabeta Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Hej, Stworzyłem sobie nowy gar do zacierania ze 100l bojlera. Obecnie jak policzyłem to będę w stanie zatrzeć jednorazowo do pojemności +/- 70L Zacieranie na taborecie, żeby zobaczyć czy ma to sens. Pytanie brzmi jak to wyfiltrwać mając pod ręką jedynie 30L wiadro i sraczwężyk ? Inwestować nie chcę, bo nie wiem czy gar się sprawdzi. Dzielić na 2 wiadra dorabiając filtrator (najniższy koszt) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tak bym zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Możesz próbować jednym grubym sraczwężykiem zamocowanym w garze filtrować. Mój jeden znajomy robi tak w garze 100l z powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manhat Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja dzielilem nawet na 3 wiadra;) troche roboty jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Włóż rurkę miedzianą ponacinaną - kształt kulisty, spiralny itp. i zassaj paszczą... Po co robić coś nie wiedząc co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi