Jump to content

American Stout (partial mash)


buber

Recommended Posts

Proszę o podpowiedzi, czy to się trzyma kupy. Mam nadzieję, że będzie czekoladowe i gęste od żyta.

Luźna adaptacja tego przepisu na Rogue Shakespeare Stout clone z BYO. 

 

 

12,5 litra, ok. 16,5 Blg

1,7 kg ekstrakt jasny

0,5kg pale ale

0,4 kg czekoladowy żytni

0,4 kg karmelowy 300

0,35 kg płatki owsiane

50 gramów jęczmień prażony

 

Chmielenie byłoby Cascade lub Citrą na 60 i 15 minut. Może jakiś inny chmiel?

Drożdże S-04 lub US-05. Fermentacja 13-14 st. otoczenia.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.