Bogdan64 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Mieszkam we Wrocławiu i na imię mam Bogdan.Od ponad miesiąca zajmuję się piwowarstwem domowym.Jestem już po pierwszej warce z brew-kita wesa,piwo jasne.Piwo jest już od dwóch tygodni w butelkach i po dzisiejszej degustacji wygląda na to że się udało ale jeszcze trochę musi poleżakować.Nagazowanie jest już chyba dobre tylko piana mizerna. Pozdrawiam wszystkich piwowarów domowych i życzę w Nowym Roku samych udanych warek i wszystkiego najlepszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Cześć i czołem Trzeba przyznać, że Wrocław jest przyjazny dla piwowarstwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Witam i ja i życzę wielu udanych warek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts