Bogdan64 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mieszkam we Wrocławiu i na imię mam Bogdan.Od ponad miesiąca zajmuję się piwowarstwem domowym.Jestem już po pierwszej warce z brew-kita wesa,piwo jasne.Piwo jest już od dwóch tygodni w butelkach i po dzisiejszej degustacji wygląda na to że się udało ale jeszcze trochę musi poleżakować.Nagazowanie jest już chyba dobre tylko piana mizerna. Pozdrawiam wszystkich piwowarów domowych i życzę w Nowym Roku samych udanych warek i wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cześć i czołem Trzeba przyznać, że Wrocław jest przyjazny dla piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam i ja i życzę wielu udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi