browarbiskup Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam czy gdy kupowaliście pończochę to pytali się was czy planujecie napad? Pozdrawiam Serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jak kupowałem ostatnio 100g Citry,sprzedawca powiedział,że do płukanki na łupierz,śmiało wystarczy lubelski. bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A na maskę drożdżową do włosów najlepiej wychodzi gozdawa. Wysłane z Rivendell przy użyciu Palantíru bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarbiskup Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kurde ja tak na poważnie 2 razy już mnie się pytali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kurde ja tak na poważnie 2 razy już mnie się pytali Następnym razem ubierz pończochy przy kupnie, sprzedawczyni zgłupieje i raczej więcej pytań nie zada, bo tolerancja... jkx6 i Enethion 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Kurde ja tak na poważnie 2 razy już mnie się pytali Muszę żone spytać,co jej się pytają.Dwa razy w życiu podpaski kupowałem,ale takim hardkorem to nie jestem,żeby pończochy bezpośrednio nabywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 mnie też pytali jak mówisz "obojętnie jaki rozmiar i obojętnie jaki kolpr ważne żeby była grubsza" to sprzedawcy dziwinie patrzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 dlatego ja kupuję w biedronce razem z innymi pierdołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Na mnie tylko patrzyli jak na idiotę jak kupowałem skrzynkę na piwa z jednym piwem w środku Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A tak poważnie zapytam: Czy zwracacie uwagę na kolor? Jak wsadzam ją do roztworu nadwęglanu wapnia, celem wysterylizowania, to roztwór przybiera kolor pończochy i to w wielokrotnie zmienianym płynie. Czy barwniki użyte w procesie produkcji nie mają wpływu na zmiany w piwie (chemia), przecież nikt nie bada pończoch pod kątem kontaktu z żywnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jak stosowałem pończochy, to gotowałem przez 10 minut w mocnym stężeniu OXI, puściło większość farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja kupowalem najjasniejsze jakie byly i wygotowywalem do bialosci co jakis czas zmieniajac wode. Przy czym "pizlem" te ponczochy w kat po kolejnym niedochmielonym piwie. Teraz sypie luzem, jestem Jurech Chiler i mam fszysko w tupie! A pania w kiosku/sklepie proponuje usadzic na miejscu jedna celna riposta (niczym wujek Staszek) i nie bedzie wiecej robila problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Pończocha to dobra do filtrowania, a nie do trzymania w niej chmielu Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarbiskup Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) To była prowokacja. Ho ho ho Ale na serio się tak pytają. Nie polecam kupowania pończoch. Edytowane 21 Marca 2017 przez browarbiskup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi