marek- Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No to mi raźniej. Pewnie jeszcze trzeba zaczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalski228 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 do mine też nie doszedł. Czy żby wysyłali 1 paczkę na 2 tyg.? a tak serio mogli by wysłać chociaż jakieś informację..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ja dostałem paczkę jakieś 2-3 tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielowy warsztat Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ja dostałem pod koniec sierpnia już, może kurier skopał sprawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow77 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 ja jeszcze czekam..Na jaki adres email trzeba się przypominać?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalski228 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 ktoś wie co dalej ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wysłałem pytanie do browaru. Dam znać, jak coś będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalski228 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 u mnie kurier dal ciala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 1 godzinę temu, kowalski228 napisał: u mnie kurier dal ciala.... Ale że co? Zwinął słód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Właśnie, w temacie: pisałem do organizatora i mieli problem z tym, że masa paczek powracała z wysyłki. Do takich osób były wysyłane maile z prośbą o weryfikację adresu. Jeśli ktoś ma nadal problem, np nie dostał słodu i nie było żadnego kontaktu ze strony browaru - dawajcie znać, będziemy interweniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Daję znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 18 godzin temu, cemik1 napisał: Daję znać. priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Dzięki za zajęcie się tematem - wysyłam priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Dzięki pomocy kolegi 1therion słód właśnie dotarł Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Do mnie też. Dziękuję. Powodem zwłoki był pewnie wybór kuriera. DHL ma zawsze problemy z dotarciem do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalski228 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dnia 7.10.2017 o 22:07, anteks napisał: Ale że co? Zwinął słód? nie po prostu nie dostarczył, paczka wróciła do browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi