jagonek Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witajcie, czy orientuje ktoś z Was gdzie w Warszawie mógłbym dostać piwo z gatubku Kolsch oraz jakieś piwo belgijskie? Interesują mnie piwa butelkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witajcie, czy orientuje ktoś z Was gdzie w Warszawie mógłbym dostać piwo z gatubku Kolsch oraz jakieś piwo belgijskie? Interesują mnie piwa butelkowe. Zależy co z Belgii. Spory wybór ma Leclerc, przynajmniej ten na Ursynowie - Chimay, różne duble, blondy, flandersy też bywały. W zakresie lambików i nie tylko szeroką, acz zmienną ofertę ma np. Piwomaniak przy Anielewicza - ja się tam ostatnio zaopatruję. Koelscha sam jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witajcie, czy orientuje ktoś z Was gdzie w Warszawie mógłbym dostać piwo z gatunku Kolsch oraz jakieś piwo belgijskie? Interesują mnie piwa butelkowe. Szybciej tutaj znajdziesz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagonek Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ok,wielkie dzięki za odpowiedzi. Na szczęście eleclerc mam blisko wiec na pewno tam coś znajdę. Belgijskie zatem mamy załatwione. Pozostaje kwestia kolonskiego. Ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Napisz na fb do sklepów specjalistycznych w okolicach czy coś mają to ci powiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Koelscha też kiedyś chciałem i był nieosiągalny, teraz nie wiem bo nie szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) kiedyś kupiłem jakiegoś Koelscha w Domu Piwa na Jagiellońskiej 65, ale to było lata temu, nie wiem czy jest w stałej ofercie PS nie 65 tylko 56 i tego sklepu już nie ma, przejeżdzałem obok wczoraj Edytowane 24 Maja 2017 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi