darinho Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Edytowane 26 Czerwca 2017 przez darinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Nie wiem gdzie, ja tylko pytam i piszę, że byłbym chętny do korzystania. Do ZG mam ponad 40 km, więc nie podejmę się organizacji takiego depozytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Nie wiem gdzie, ja tylko pytam i piszę, że byłbym chętny do korzystania. Do ZG mam ponad 40 km, więc nie podejmę się organizacji takiego depozytu. Aha. Depozyt raczej sam z siebie się magicznie nie pojawi w jakimś miejscu więc jak pada propozycja utworzenia jego to myślałem, że coś już jest obgadane. Rozumiem, że zwiad ile osób chętnych by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_zg Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Chyba jedyne sensowne miejsce w ZG to sklep "Kapsel" - przy okazji wymiany można by było kupić jakie piwko. No ale to już by trzeba było przekonać do tej inicjatywy właściciela sklepu Ewentualnie "Haust". Innych miejsc w mieście gdzie można by kupić/wypić dobre piwo nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Aszek Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam. Widzę, że pomysł depozytu w ZG umarł śmiercią naturalną, więc nic nowego nie wniosę do tematu. Szkoda. Pozdrawiam! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi