anteks Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratulacje dla laureatów , anteks dwa konkursy i 4 złota .Król portera :-) Fakt sukces , ale bez Grand Championa ps. Porter to moim zdaniem łatwe piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratulacje dla medalistów oraz dla wszystkich uczestników konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców ! Czy receptury będą/są gdzieś opublikowane?? (mnie chodzi szczególnie o te z ekstraktów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 (edytowane) Gratulacje dla wszystkich zwycięzców !Czy receptury będą/są gdzieś opublikowane?? (mnie chodzi szczególnie o te z ekstraktów) Prosze moje ekstraktowe http://www.piwo.org/forum/p44785-18-03-2010-21-48-06.html#p44785 Edytowane 31 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 a to moje piwo: http://www.piwo.org/forum/p33017-15-12-2009-21-42-19.html#p33017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czy będą jakieś metryczki i lista dalszych miejsc? Chciałbym wiedzieć czego mam się jeszcze nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czy będą jakieś metryczki i lista dalszych miejsc? Chciałbym wiedzieć czego mam się jeszcze nauczyć Niestety z tego co wiem, ani metryczki, ani lista dalszych miejsc nie jest przewidziana. PS Co do receptur to przepraszam, ale nie wyrabiam z czasem, aby je powrzucać do wiki Jeśli znalazłby się ktoś kto dysponuje wolnym czasem i chęciami, to proszę o kontakt na PW, postaram się przeszkolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Znalazłem to dzisiaj http://www.kamnapivo.sk/webtron/degustacie-homebrewarskych-piv-5-piwo-ciemne-12-celych-3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) he he tego jest więcej http://www.kamnapivo.sk/webtron/degustacie-homebrewarskych-piv-2-jasne-lekko-wedzone.html sziszi http://www.kamnapivo.sk/webtron/degustacie-homebrewarskych-piv-4-czarny-klon-stout.html nawet ten mój z kawą Anatol Edytowane 26 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Głupia sprawa, został mi jeden słowacki kufel Proszę się przyznać kto jeszcze nie odebrał. W Żywcu sami wiecie, że było małe zamieszanie, później odłożyłam karton z kuflami w kąt i dopiero niedawno zorientowałam się, że mam ich za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Głupia sprawa, został mi jeden słowacki kufel Proszę się przyznać kto jeszcze nie odebrał. W Żywcu sami wiecie, że było małe zamieszanie, później odłożyłam karton z kuflami w kąt i dopiero niedawno zorientowałam się, że mam ich za dużo. MOże jest dla Ciebie za organizację ps . a ilość dyplomów się zgadza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Głupia sprawa' date=' został mi jeden słowacki kufel Proszę się przyznać kto jeszcze nie odebrał. W Żywcu sami wiecie, że było małe zamieszanie, później odłożyłam karton z kuflami w kąt i dopiero niedawno zorientowałam się, że mam ich za dużo.[/quote'] MOże jest dla Ciebie za organizację ps . a ilość dyplomów się zgadza ? Jeden kufel jest faktycznie dla mnie za organizację, dla Ciebie są trzy, ale i tak został mi jeden. Dyplomy mam tylko dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jak nie ma chętnych to ja go przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jeden kufel jest faktycznie dla mnie za organizację, dla Ciebie są trzy, ale i tak został mi jeden. Dyplomy mam tylko dla Ciebie. Postaram się wpaść na początku sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jeden kufel jest faktycznie dla mnie za organizację' date=' dla Ciebie są trzy, ale i tak został mi jeden. Dyplomy mam tylko dla Ciebie.[/quote']Postaram się wpaść na początku sierpnia Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi