Eselchen Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam Stoje przed kupnem chłodnicy zanurzeniowej i zastanawiam się czy lepsza będzie wykonana z rury karbowanej (Ok. 8m, fi 16) czy Zwykłej nierdzewki. Ważniejsze jest dla mnie zachowanie sterylności i czystości sprzętu niż sama wydajność. Czy brzeczka będzie się chłodzić 20 czy 30 minut nie robi mi większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Mam karbowankę, wcześniej miałem zwykłą nierdzewkę różnic w myciu i sterylizacji nie ma w zasadzie żadnych. No dobra karbowankę trzeba troszkę mocniej poszorować ale ładnie wszystko schodzi. Dezynfekcja jak zawsze u mnie wrzucam chłodnicę na 20 minut przed końcem gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się