wena Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 No to niestety jedna odpadnie - 1/2 weny. Ja oczywiście będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Już mam zaklepane wszystko więc pogadamy inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nie wiem czy mnie liczyłeś, ale oczywiście też będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Nie wiem czy mnie liczyłeś, ale oczywiście też będę. Pewnie, że Cię liczyłem, jak bym mógł Cię pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Oto pełna lista: - Przemyss - MisiuZab - 19Mateusz87 - Wena - Pako1 - Jejski - Szwed - Jkocurek - Bielok - Duduś - Rex555 - Diebels - Pavulonek - Dziadek - Barczykowie - Krzysztof15 Z osobami towarzyszącymi 28 osób. Mam tylko nadzieję, że każdy będzie miał szofera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Z osobami towarzyszącymi 28 osób. Mam tylko nadzieję, że każdy będzie miał szofera. Jak nie jak tak Bez szofera nie do rady Adam Edytowane 14 Marca 2012 przez 19Mateusz87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Skrzynka na wstęp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Skrzynka na wstęp ? Niema innej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Każdy piwowar wręcz zobowiązany jest uczcić swoje świto swoim piwem, inaczej sobie tego nie wyobrażam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Każdy piwowar wręcz zobowiązany jest uczcić swoje świto swoim piwem, inaczej sobie tego nie wyobrażam Właśnie przygotowałem małe co nieco Wyszło tego 3/4 skrzynki. Nie wyszło tego dużo, bo większość mam w kegu. Kega nie przytaszczę, bo piwo jeszcze młode, ale Adam pewnie byłby za Już się nie mogę doczekać. W ubiegłym roku nie mogłem przyjechać, w tym nie mogłem sobie odpuścić takiej imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 SZOFERA?- ja myślałem, że Adam będzie wszystkich odwoził. :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 SZOFERA?- ja myślałem, że Adam będzie wszystkich odwoził. :smilies: A będzie jakiś Adam kierowca? - czyżby ktoś miał kierowcę w wozie trzymać, bo nic mi na ten temat nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mam pytanie/prośbę. Czy ktoś jadący na imprezę będzie miał jedno wolne miejsce w aucie? Chciałbym się załapać z jakiegoś cywilizowanego miejsca typu Katowice, Chorzów, Bytom. Chodzi mi tylko o transport moich zwłok w jedną stronę, bo powrót mam zagwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mam pytanie/prośbę. Czy ktoś jadący na imprezę będzie miał jedno wolne miejsce w aucie? Chciałbym się załapać z jakiegoś cywilizowanego miejsca typu Katowice, Chorzów, Bytom. Chodzi mi tylko o transport moich zwłok w jedną stronę, bo powrót mam zagwarantowany Chętnie bym Cię zabrał, ale już mam komplet (chyba że zabiorę przyczepę, która nie służy do przewozu osób ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mam pytanie/prośbę. Czy ktoś jadący na imprezę będzie miał jedno wolne miejsce w aucie? Chciałbym się załapać z jakiegoś cywilizowanego miejsca typu Katowice, Chorzów, Bytom. Chodzi mi tylko o transport moich zwłok w jedną stronę, bo powrót mam zagwarantowany Mógłbym Cię zabrać z Katowic lub Mysłowic o ile wlot na autostradę w Mysłowicach od strony Oświęcimia nie jest płatny Pojadę od strony Makowa Podhalańskiego, także będę miał po drodze, ale nie mam pojęcia o której godzinie byłbym na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mam pytanie/prośbę. Czy ktoś jadący na imprezę będzie miał jedno wolne miejsce w aucie? Chciałbym się załapać z jakiegoś cywilizowanego miejsca typu Katowice, Chorzów, Bytom. Chodzi mi tylko o transport moich zwłok w jedną stronę, bo powrót mam zagwarantowany Spokojnie mogę Cię zabrać z okolic Katowic ok godziny 15:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wszystko wskazuje na to, że głównie z powodów logistycznych, ale nie tylko, nie będziecie musieli oglądać mojej gęby na tej wspaniałej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Spokojnie mogę Cię zabrać z okolic Katowic ok godziny 15:00. Jejski przyjedź do mnie na 15.00 wtedy Przemyss nas zabierze z jednego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jejski przyjedź do mnie na 15.00 wtedy Przemyss nas zabierze z jednego miejsca. No to jednak przyjedziesz ze mną. To przynajmniej skoczę po sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wszystko wskazuje na to, że głównie z powodów logistycznych, ale nie tylko, nie będziecie musieli oglądać mojej gęby na tej wspaniałej imprezie. Zajmnij się logistyką, bo po co na daremno w koszty wchodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Zajmnij się logistyką, bo po co na daremno w koszty wchodzić. No cóż. Nie ma lekko. Najwyżej zapłacę na daremno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No to jednak przyjedziesz ze mną. To przynajmniej skoczę po sprzęt. Po sprzęt przyjedziesz przecież tak się umówiliśmy. Ja przyjadę później z Przemkiem no i może z Jejskim jak sie zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Po sprzęt przyjedziesz przecież tak się umówiliśmy. Ja przyjadę później z Przemkiem no i może z Jejskim jak sie zdecyduje. Tu się niema co decydować! Wszystko dograne Jacek do roboty!!! Melduj się u Adama i to bez dyskusji! Wezmę ze sobą kufelek z Żywca. Zawsze to niedobre piwo piwo można pić po 100ml, a dobre 0,5l. Już się nie mogę doczekać spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Cześć Wszystko wskazuje na to, że głównie z powodów logistycznych, ale nie tylko, nie będziecie musieli oglądać mojej gęby na tej wspaniałej imprezie. Bardzo mi się nie podoba to co napisałeś. Zrób wszystko żeby przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Tak więc każdy powinien otrzymać wiadomość na PW. Zaczynamy o 14-tej a kończymy przed 22-gą (oj, wcześnie coś ). Do 16-tej chciałbym wszystkich już widzieć bo o tej porze zaczynamy konkurs piwowarski. Po konkursie mamy Zielone piwo oraz wyniki ze I Szczecińskiego Konkursu Piw Domowych ( o ile je dostaniemy ). Piwa raczej nie powinno braknąć w to nasze święto, ale jak by co to skoczę do chaty (mam blisko), a sam zabieram 7 kegów i parę skrzynek. Tak więc do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi