Jejski Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 To jestem pierwszy spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) No Jacek staraj się, bo na 18-ta chcę planowo zrobić konkurs, co by mieć później czas by pogadać i podyskutować. przeoczyłem coś ? jaki konkurs ? sorki już znalazłem Edytowane 3 Lutego 2011 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Myślę, że tak, tylko nie wiem jak się wyrobię ale im wcześniej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No to jeszcze dwa tygodnie i impreza będzie w pełni. Zaczynamy od 17-tej. O 18-tej zaczyna się konkurs, a potem byle do rana. Do zobaczenia. Warto było by wiedzieć ile osób będzie z piwami do konkursu? Warto było by wiedzieć wcześniej by przygotować się odpowiednio. Potrzebne będą hostessy do podawania piwa, tu potrzebuje jakieś dwie osoby- ktoś chętny (oczywiście nie wśród piwowarów a osób towarzyszących)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Będę z wami duchem i piwem przesyłka dotarła do Dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Widziałem przesyłkę do Ciebie i robiła wrażenie! O 18-tej zaczyna się konkurs, a potem byle do rana. Rozumiem że w piątek urlop obowiązkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No to jeszcze dwa tygodnie i impreza będzie w pełni.Zaczynamy od 17-tej. O 18-tej zaczyna się konkurs, a potem byle do rana. Do zobaczenia. Warto było by wiedzieć ile osób będzie z piwami do konkursu? Warto było by wiedzieć wcześniej by przygotować się odpowiednio. Potrzebne będą hostessy do podawania piwa, tu potrzebuje jakieś dwie osoby- ktoś chętny (oczywiście nie wśród piwowarów a osób towarzyszących)? Bede z piwami . Na hostesse sie nie nadaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No to moja Żona będzie hostessą. Sama się zgłosiła. Ma doświadczenie. Czy potrzebne CV i referencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No to moja Żona będzie hostessą. Sama się zgłosiła. Ma doświadczenie. Czy potrzebne CV i referencje? Myślę, że nie. Ale cieszę się bardzo. Drugą osobę znajdziemy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No to moja Żona będzie hostessą. Sama się zgłosiła. Ma doświadczenie. Czy potrzebne CV i referencje? Myślę' date=' że nie. Ale cieszę się bardzo. Drugą osobę znajdziemy na miejscu.[/quote'] Muszę sprostować. Sama się nie zgłosiła prosił o to usilnie organizator. I ona się zgodziła. Teraz kolejne pytanie - czy obowiązuje jakiś strój wyjściowy, czy organizator zapewnia strój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No to moja Żona będzie hostessą. Sama się zgłosiła. Ma doświadczenie. Czy potrzebne CV i referencje? Myślę' date=' że nie. Ale cieszę się bardzo. Drugą osobę znajdziemy na miejscu.[/quote'] Muszę sprostować. Sama się nie zgłosiła prosił o to usilnie organizator. I ona się zgodziła. Teraz kolejne pytanie - czy obowiązuje jakiś strój wyjściowy, czy organizator zapewnia strój? Myślę że TOPLES będzie odpowiedni Pogadam z moją ,może też się zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Myślę' date=' że nie. Ale cieszę się bardzo. Drugą osobę znajdziemy na miejscu.[/quote'] Muszę sprostować. Sama się nie zgłosiła prosił o to usilnie organizator. I ona się zgodziła. Teraz kolejne pytanie - czy obowiązuje jakiś strój wyjściowy, czy organizator zapewnia strój? Myślę że TOPLES będzie odpowiedni Pogadam z moją ,może też się zgodzi Też o Twojej drugiej połowie pomyślałem. No to tylko do czwartku za tydzień Jeszcze jedna sprawa. Trza zabrać przynajmniej 1,5l piwa na konkurs, wszak będzie wiele osób próbować i zastanawiam się czy nie 2 lity będzie lepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ja oczywiście pomogę koleżankom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jeszcze jedna sprawa. Trza zabrać przynajmniej 1,5l piwa na konkurs, wszak będzie wiele osób próbować i zastanawiam się czy nie 2 lity będzie lepszym rozwiązaniem. E... no spokojnie. Nie lej za dużo, żeby sędziowie zachowali trzeźwość oceny. Na podstawie tego co rozlewałem na panelach u Infama mogę napisać, że 2 butelki spokojnie wystarczają dla 10 a nawet 15 degustujących. Trzecia butelka może się przydać do ew. dogrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Jeszcze jedna sprawa. Trza zabrać przynajmniej 1' date='5l piwa na konkurs, wszak będzie wiele osób próbować i zastanawiam się czy nie 2 lity będzie lepszym rozwiązaniem. [/quote']E... no spokojnie. Nie lej za dużo, żeby sędziowie zachowali trzeźwość oceny. Na podstawie tego co rozlewałem na panelach u Infama mogę napisać, że 2 butelki spokojnie wystarczają dla 10 a nawet 15 degustujących. Trzecia butelka może się przydać do ew. dogrywki. Dzięki Stasiek, zobaczymy ile nas będzie i jak to poleci do kubków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć Ja mogę polewać i nosić, przynajmniej taki kontakt będę miał z piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć Ja mogę polewać i nosić, przynajmniej taki kontakt będę miał z piwem Grzegorz, lubisz się katować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć Ja mogę polewać i nosić' date=' przynajmniej taki kontakt będę miał z piwem [/quote'] Grzegorz, lubisz się katować ? Pewnie że lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Link kaj trza dojechać jest sam!!! Oczywiscie trza jechać na ul. Piotra Skargi 67 (nie ma takiego numeru na GPS) i kierować się na PKE SA Elektrownia Halemba. I przy pierwszej chłodni zjechać w lewo-przed bramą i parkinkiem. Edytowane 7 Marca 2011 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć Grzegorz, lubisz się katować ? A ty myślisz że czego ja z jedną babą jestem dziewiąty rok ? Pewnie że lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przy pierwszej chłodni zjechać w prawo-przed bramą i parkinkiem. A nie w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przy pierwszej chłodni zjechać w prawo-przed bramą i parkinkiem. A nie w lewo? Pewnie że w lewo. To tak jest jak się pisze w natłoku myśli. Już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Chętnie wpadłbym na spotkanie, ale niestety piwa konkursowego nie mam. Ba, pierwsze z zacierania nie wyszło kolejne do wypicia będzie dopiero w kwietniu Mogę natomiast przygotować coś na ząb tylko musiałbym wiedzieć ile będzie mniej więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No to wpadaj. Osób będzie dużo, przynajmniej tak wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Cześć Grzegorz, lubisz się katować ? A ty myślisz że czego ja z jedną babą jestem dziewiąty rok ? Pewnie że lubię Przy Twoim toku myślenia ja już jestem męczennikiem Ale i tak mnie Żona przywiezie i odwiezie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi