eltomek Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Co sądzicie o montażu czujnika temperatury DS18B20 w takim patencie https://www.aliexpress.com/item/2-5-Inch-Kettle-Thermowell-Kit-1-2-Install-Fastening-Fittings-Homebrew-Beer-Bar-DIY-Wine/32797344529.html - zda to egzamin, czy raczej bezwładność tej gilzy będzie zbyt duża? Edytowane 11 Października 2017 przez eltomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eselchen Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wg mnie jak napakujesz do środka silikonowej pasty termoprzewodzącej to będzie ok. BTW. Nie lepiej kupić od Pamela? Cena podobna i przynajmniej sprawdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dnia 11.10.2017 o 23:23, quattro napisał: Nie lepiej kupić od Pamela? Cena podobna i przynajmniej sprawdzona. Czujniki Pamela to największe dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A możesz podlinkować jakąś inną propozycję, godną polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eselchen Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 8 godzin temu, jac007 napisał: Czujniki Pamela to największe dziadostwo. Co z nimi jest nie tak ? Przecież to najzwyklejszy DS18B20 na przewodzie włożony w obudowe z gwintem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 3 godziny temu, quattro napisał: Co z nimi jest nie tak ? Przecież to najzwyklejszy DS18B20 na przewodzie włożony w obudowe z g wintem. Kupiłem u nich regulator mocy i tem PRD2U przyciski działały jak chciały z sondy wypadał kabel.Przy reklamacji usłyszałem żebym sobie wsadził zapałkę,totalne olanie klienta. 8 godzin temu, Hary86 napisał: A możesz podlinkować jakąś inną propozycję, godną polecenia? Używam teraz Sterowniki Bolecki i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi