Cartmann Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam Panie i Panów:) Zacząłem warzyć w 2009 i tak powolutku coś tam kombinuje. Forum czytam juz od pewnego czasu i w końcu postanowiłem zacząć pisać Skłoniła mnie do tego bardzo przyjazna atmosfera jaka panuje na piwo.org, która mam nadzieje że taka zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam i pozdrawiam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 witamy, napisz coś o swoich warkach . Zacierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pozdrawiam! Browar Cat wita Browar Cath!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartmann Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 witamy, napisz coś o swoich warkach . Zacierasz ? Tak, zacieram. W dziale o zapiskach założyłem stosowny temat, w którym to opisałem swoje warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam i życzę powodzenia w piwnych poczynaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Cześć Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Powitać nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 siemka siemka i powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi