mina obelżywa Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Witam w drodze potomek - płci męskiej. Z tej oto zacnej okazji zbieram się do uwarzenia anniversary beer, mocnego , na dobrych kilkanaście lat. Narazie myślę o potężnym RIS-ie ok 28BLG. Czy macie jakie doświadczenia z takimi piwami ? Co jeszcze równie mocnego poza RIS-em można by ugotować ? Hobbysta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Do głowy przychodzi mi klasyk w postaci portera np. Bałtyckiego, czy tez równie fajnie starzeje sie barleywine. Możesz jeszcze (jesli masz możliwość) zrobić starkę według starej polskiej szlacheckiej tradycji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Flandryjskie albo lambik ale one się nie starzeją, przez co najmniej kilka pierwszych lat one dojrzewają Edytowane 28 Listopada 2017 przez paradox mina obelżywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 1 godzinę temu, paradox napisał: Flandryjskie albo lambik ale one się nie starzeją, przez co najmniej kilka pierwszych lat one dojrzewają zdecydowanie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Burtońskie i do beczki. Jak zbliży się do pełnoletności można otwierać, albo jeszcze lepiej potrzymać jak będzie chciał się żenić. Poczytaj jeszcze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jak już z rozmachem to jopejskie Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Miód pitny - zrób trójniaka albo dwójniaka, będzie ok. Raczej każde piwo po 18 latach będzie po szczycie swojego smaku, za stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ja dalej podbijam moj pomysł ze Starką. Bardziej tradycyjnie się nie da Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mina obelżywa Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 dzięki za odzew, po tych wszystkich propozycjach czuje się rozdarty wóda odpada, zastanawiam się na zrobieniem flandryjskiego + barleywine, z którego jedna buteleczka byłaby otwierana na każde urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 dzięki za odzew, po tych wszystkich propozycjach czuje się rozdarty wóda odpada, zastanawiam się na zrobieniem flandryjskiego + barleywine, z którego jedna buteleczka byłaby otwierana na każde urodziny Też kiedyś myślałem o takim czymś, ale doszedłem do wniosku że nie ma potrzeby katowania innych swoim hobby. Mój ojciec jest zapalonym dzialkowcem i powiem jedno, wybił mi działkę z głowy do końca życia. Dlatego piwo to moje hobby i nikogo tym nie męczę. Ktoś pije harnasia i świetnie.Taka dygresja, co do tematu, barleywine 100% marris otter, 26+ plato. Lepiej bliżej 28. Coś jak thomas Hardy. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi