dziadek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) edit elroy: Wątek prima aprillisowy Nie będzie sprzedaży piwo.org Grupie Żywiec, a dostęp będzie po wsze czasy darmowy No to skończyły się dobre czasy na swobodną i bezpłatną dyskusje.Szkoda.Teraz wszystko w ręce GŻ.Ale biznes to biznes. Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Czy będą zniżki dla członków Stowarzyszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) O co kaman ? Trzeba zwijać zabawki. Masakra. Strasznie to przykre. Pozdrawiam Edit : a można tu usunąć konto ? Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wiadomo coś na temat opłat? Czy jak mam prenumeratę Gazety Wyborczej, to mogę liczyć na jakieś zniżki? (bo czytałem, że GŻ przejmuje GW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 O co kaman ?Trzeba zwijać zabawki. Masakra. Strasznie to przykre. Pozdrawiam Edit : a można tu usunąć konto ? Konta już nie można usunąć,trzeba płacić.Komornik GŻ już zaciera ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) O co kaman ?Trzeba zwijać zabawki. Masakra. Strasznie to przykre. Pozdrawiam Edit : a można tu usunąć konto ? Konta już nie można usunąć' date='trzeba płacić.Komornik GŻ już zaciera ręce [/quote'] Nie o to chodzi, znam kilku komorników dogadam się, w końcu z jednej grzędy my są To taki mały protest przeciwko zmieniającej się rzeczywistości chodziło mi. Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Elroy-proszę o więcej informacji na ten temat,wszyscy są ciekawi co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Czuję się jakiś taki sprzedany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Edit : a można tu usunąć konto ? Napiszesz parę słów prawdy i sami Cię wywalą! Chyba właśnie sam się też wywaliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :cool2: :cool2: :cool2: :smilies: :cool2: :cool2: :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) 1 kwietnia? chyba daliśmy się nabrać Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 1 kwietnia? chyba daliśmy się nabrać Jeśli tak to lekkie przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wybaczcie Nie mogłem się dziś powstrzymać :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wybaczcie Nie mogłem się dziś powstrzymać :smilies: Masakra, nie można było jakoś tak delikatniej ? A już się pożegnałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bruner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty koncernowy piwowarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja stary, wnuków nabierałem i sam dałem się tak wpuść w "maliny". Masz za poczucie humoru + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hehehe, nie wierzę, że ktoś się nabrał :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja myślałem, że wszyscy tak na poważnie, żeby lepiej wyglądało :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Koniec żarcików na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Koniec żarcików na dzisiaj Oby ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mój 5 letni synek wymyślił taki żart "Tato na naszym aucie wylądowała ogromna krowa" ale się uśmiałem Ja mu zasunąłem inaczej że niby w łazience z kranu leci oranżada ale jakoś nie chciał tego kupić spytał mnie czy się tej oranżady napiłem :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zastosuję pomysł Elroya do zrobienia sobie żartu z małżonki. :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi