matiss Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 A wiadomo tak orientacyjnie kiedy można się spodziewać receptur zwycięskich piw? Chciałbym uwarzyć sour IPĘ i chętnie skorzystałbym ze sprawdzonych przepisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 24 minuty temu, matiss napisał: A wiadomo tak orientacyjnie kiedy można się spodziewać receptur zwycięskich piw? Chciałbym uwarzyć sour IPĘ i chętnie skorzystałbym ze sprawdzonych przepisów Jak ogarnę wszystkie nagrody to będę zbierał receptury Ciężko powiedzieć, może jeszcze w listopadzie będą matiss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 A PolishHops pamięta o nas?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 12 godzin temu, yoshko napisał: A PolishHops pamięta o nas?! Niezły dowcip ? z edycji 2018 jeszcze se nie przypomnieli ? anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 3 godziny temu, Warmiński MISIEK napisał: Niezły dowcip ? z edycji 2018 jeszcze se nie przypomnieli ? Też po Warszawskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 22 godziny temu, anteks napisał: Też po Warszawskim? Warszawskim i MPPD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Bednarski Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) On 10/19/2019 at 6:46 PM, Mateusz Puślecki said: Aloha! Przedstawiam wyniki eliminacji i jednocześnie informujemy, że metryczki eliminacyjne w 6 stylach są już dostępne do pobrania w systemie konkursowym http://wkpd.pspd.org.pl. Metryczki z Lagera Wiedeńskiego i American Porteru zostaną udostępnione 26 października decyzją szefa jury #wkpd2019. Metryczki finałowe zbiorcze dla piw finałowych będą dostępne do 8 listopada. Cześć, mam pytanie odnośnie metryczek, loguję się do systemu i nigdzie nie widzę informacji na ten temat. Czy coś przeoczyłem? Czy ewentualnie jest ktoś w stanie poinstruować gdzie wyciągnąć rzeczoną metryczkę? Z góry dzięki. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Andrzej Bednarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Godzinę temu, Andrzej Bednarski napisał: Cześć, mam pytanie odnośnie metryczek, loguję się do systemu i nigdzie nie widzę informacji na ten temat. Czy coś przeoczyłem? Czy ewentualnie jest ktoś w stanie poinstruować gdzie wyciągnąć rzeczoną metryczkę? Z góry dzięki. Jesli Twoje piwo było w finale, to metryczki do 8 listopada beda w systemie. Jesli Twoje piwo odpadlo w eliminacjach to napisz mi w priw jaki numer piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Bednarski Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 10 hours ago, Mateusz Puślecki said: Jesli Twoje piwo było w finale, to metryczki do 8 listopada beda w systemie. Jesli Twoje piwo odpadlo w eliminacjach to napisz mi w priw jaki numer piwa? A racja, było w finale, w takim razie czekam cierpliwie, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 W dniu 6.11.2019 o 09:33, Warmiński MISIEK napisał: Warszawskim i MPPD ? czytając różne tematy konkursowe daje sie zauważyć niepokojące zjawisko. Organizator po konkursie ma w pompie laureatów, wygląda to tak "O swoje nagrody walczcie ze sponsorem ja swoje zrobiłem organizując konkurs" majlosz i Maryh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 7.11.2019 o 10:39, anteks napisał: czytając różne tematy konkursowe daje sie zauważyć niepokojące zjawisko. Organizator po konkursie ma w pompie laureatów, wygląda to tak "O swoje nagrody walczcie ze sponsorem ja swoje zrobiłem organizując konkurs" Anteks, ująłeś to bardzo subtelnie, choć wiemy, że tak jest od lat i wkurza to bardzo. Kiedy w końcu organizatorzy przestaną się zasłaniać nieodpowiedzialnymi sponsorami? Może by jakieś umowy zacząć podpisywać ze sponsorami, zrobić wzór umowy i wpisać to w dobre praktyki? Edytowane 9 Listopada 2019 przez Maryh anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wena Opublikowano 10 Listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 No właśnie. My jako Śląski Oddział zawsze mamy nagrody u siebie. Po konkursie ja wysyłam nagrody i nie ma problemu. Mloo, anteks, cząsi i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Czy wiadomo kiedy będą finałowe metryczki za gose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielowy warsztat Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 6 godzin temu, Henx napisał: Czy wiadomo kiedy będą finałowe metryczki za gose? Ja już mam, sprawdź, powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wciąż nie mam. Być może ktoś zrobił literówkę w adresie czy coś? Poczekam aż ktoś z organizatorów zajrzy tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Bednarski Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Gdzie po zalogowaniu jest dostępna metryczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 "Twoje zgłoszenia" -> Akcje -> ikonka z młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Bednarski Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 7 hours ago, tibek said: "Twoje zgłoszenia" -> Akcje -> ikonka z młotkiem Tego młoteczka nie widzę. U mnie jest tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NervGal Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jesli przegladasz na telefonie to zaznacz w przegladarce "Wersja na komputer". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Puślecki Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 10:37, Henx napisał: Czy wiadomo kiedy będą finałowe metryczki za gose? Metryczki zbiorcze są w systemie. Jeśli ktoś nie widzi swojej, to proszę o kontakt. 20 godzin temu, tibek napisał: "Twoje zgłoszenia" -> Akcje -> ikonka z młotkiem Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dzisiaj się pojawiła u mnie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0utnumbered Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Witam panów organizatorów. W formularzu zgłoszeniowym receptur są poważne błędy. Wpisano style chyba z kilku różnych edycji WKPD za to niektórych styli z obecnej edycji nie ma wogóle: . Styl konkursowy * American Barleywine American Wheat Belgian Dark Strong Ale Brett IPA Brut IPA Coffee Pale Ale Doppelbock Grodziskie Jasne Pełne (Světlý Ležák) Kellerbier Munich Dunkel (Bawarskie Ciemne) Owocowy Berliner Weisse Roggenbier Russian Imperial Stout Saison Wędzony Foreign Extra Stout A takie w rzeczywistości były kategorie w tym roku – Brett English Barleywine, – Sour Imperial IPA, – Belgian Dubbel, – Fruit Gose, – Lager Wiedeński, – Smoked Stout, – Session IPA, – American Porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0utnumbered Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 A dobra, już jest prawidłowo. Dzięki za szybką reakcję. Mateusz Puślecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzen_ Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jak wygląda sprawa chmieli od Polishhops dla lauretatów konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Grzegorczyk Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 U mnie tam nie jeszcze nie ma. Ani za 2018 ani za 2019 Jestem zdegustowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi