Pierre Celis Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Browar Łąkomin zapisał się w annałach rodzimego piwowarstwa tym, że jako pierwszy wykorzystał beczki po miodzie pitnym do leżakowania swoich piw. Teraz ekipa browaru nawiedziła Wawę i zaproponowała małą degustację. Zatem wraz z kuzynem Darkiem sprawdzamy Basiora (American Barleywine) i Srogiego Niedźwiedzia (RIS)! A na rozgrzewkę Der Amerikaner (American German Pilsner) i AmeryLANin (American Wheat). W pierwszej części nasze wrażenia z degustacji, w drugiej rozmowa z Arturem Molendą! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Od kiedy istnieje browar? Wątpię, żeby pierwsi wpadli na pomysł leżakowania piwa w beczce po miodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 16 godzin temu, Bogi napisał: Od kiedy istnieje browar? Wątpię, żeby pierwsi wpadli na pomysł leżakowania piwa w beczce po miodzie. Pierwsi w Polsce jako browar pewnie. Wiesz Docent nie pisze jak mistrz i skraca. Browar jest od 2013 z tego co pamiętam, warzelnie większą wstawili 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się