Kfax Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Oto co dziś znalazłem w piwnicy - aż szkoda, że nie mam odwagi spróbować, przeterminowane 23 lata... Ale butelka piękna, kamienna - myślicie, że mogę jej użyć do rozlewu lagera? Edytowane 1 Lutego 2019 przez Kfax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nawet nie mów ,że wylałeś w kanał . Profanacja piwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Daj znać na browar.biz - tam znajdziesz więcej zainteresowanych tematem. Według RateBeer to piwo to w rzeczywistości St.Sebastiaan Golden, czyli żaden wybitny przedstawiciel stylu. A generalnie odwagi! Weź dzioba i opowiedz co czujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfax Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jeszcze nie wylałem, ale na kapslu od wewnątrz zauważyłem sinozielone plamki (złamałem na nim otwieracz, tak się zakleszczył), zapach też nie zachęca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Kfax napisał: zapach też nie zachęca To przynajmniej zapach opisz - kiszonka, ocet czy piwnica albo mokry karton? Skoro kapsel był tak szczelny to ta domniemana pleśń mnie dziwi. Edytowane 1 Lutego 2019 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfax Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Głównie przebija się kwas, ale w tle jest też nuta piwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi