danko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 W sumie to wtargnąłem na to forum bez przywitania. Zatem witam Mój browar nie ma nazwy (narazie) ale już coś mi świta. Oliwa to fajna historycznie dzielnica (chociaż mieszkam na Przymorzu niedaleko Oliwy). Może rozpiszę konkurs na nazwę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam z Wiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pozdrowienia z Oliwy (piastowska strasse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pozdrawiam. Jestem z Gdyni, ale od lat mieszkam w Szkocji, ale czesto bywam w trojmiescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam z Wlkp ps w dzieciństwie każde wakacje spędzalem w Oliwie a później na Przymorzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Pozdrowienia z Oliwy (piastowska strasse) Ooo... to blisko. Jagiellońska fallowiec Edytowane 1 Czerwca 2010 przez danko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pozdrowienia z Szafarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 fallowiec Największy dom na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 fallowiec Największy dom na świecie Zawsze mnie ciekawią lokalne nazewnictwa i skróty Wyjaśnijcie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie widziałeś reportażu o najdłuższym budynku w europie? Chyba trzy przystanki autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie widziałeś reportażu o najdłuższym budynku w europie? Chyba trzy przystanki autobusem nie Ale już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Mój falowiec nie jest najdłuższy. Tego o którym mowa widzę właśnie z okna. Ma koło kilometra (może 900m.) i rzeczywiście trzy przystanki autobusowe. Przed moim też są trzy ale nieco gęściej rozmieszczone Edytowane 1 Czerwca 2010 przez danko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Podobno widać go z kosmosu jak wielki mur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam zza miedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi