Jarzyn_waleczny Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Czołem, w ten weekend będę w Zielonej Górze, jest tam jakiś multitap, albo pub z kraftowym piwem? Słyszałem o Browarze Haust, ale podobno się zwinął, ontap milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 14 godzin temu, Jarzyn_waleczny napisał: Czołem, w ten weekend będę w Zielonej Górze, jest tam jakiś multitap, albo pub z kraftowym piwem? Słyszałem o Browarze Haust, ale podobno się zwinął, ontap milczy. Ósmy proces ale jeszcze się nie otworzył. A tak zostaje Pub Barcelona - mają dwa krany z kraftami i spory wybór butelek, oprócz tego prowadzą pizzernie i burgerownie. Są jeszcze pojedyncze restauracje z butelkowanymi kraftami, a tak to Szwejk - czeski pub i właściwie ze smutkiem powiem, że to koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Na Ósmy proces trafiłem, ale zobaczyłem, że jeszcze nie otwarty, Pub Barcelona też znalazłem. No nic, dzięki Krzysiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 W dniu 28.05.2019 o 17:43, Jarzyn_waleczny napisał: Czołem, w ten weekend będę w Zielonej Górze, jest tam jakiś multitap, albo pub z kraftowym piwem? Słyszałem o Browarze Haust, ale podobno się zwinął, ontap milczy. Od biedy jest jeszcze sklep z piwem ,,Kapsel" w którym jest piwny ogródek i można wypić piwko na miejscu. Tak, wiem, że to nie multitap :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi