dziedzicpruski Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Wy to zastanówcie się jak eksponujecie brzeczkę na świat; odkryte chłodzenie, radosne napowietrzanie (w szczególności) ,przelewanie, bezsensowne pomiary blg, za każdym razem coś tam sobie zapodajecie z otoczenia, musicie zminimalizować te czasy do minimum. sobieslaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) No właśnie o to chodzi, że ostatnie warki to chłodziłem zupełnie pod przykryciem w temperaturze podwórkowej przez noc i lekko tylko odchylałem dekiel przy przelewaniu. No ale może chłodzenie przez noc to też za długo.. na razie kupiłem wymiennik płytowy i będę się bawił. Walka trwa!! Pytanie mam tylko: chcę użyć plastikowych rurek do zlewania warki, takich jak się używa razem z szybkozłączkami JohnGuest. Myślicie, że to dobry pomysł? Edytowane 9 Lutego 2020 przez korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi