Henx Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Czy będzie to bezpieczne czy lepiej sobie odpuścić? Znalazłem w Auchan fajne pojemniki 10 litrowe, akurat pasują mi w wolną przestrzeń w lodówce i mogę sobie 6 litrów eksperymentów robić. Nie ma nigdzie znaczka z kieliszkiem i widelcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ja odpuściłem. W casto i w necie znalazłem kilka innych z atestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Etykieta zachęca....., ale skoro brak certyfikatu to z jakiego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Również uważam, że etykieta spoko. Wg niej wygląda na wyrób z Polipropylenu, czyli nie powinno być żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 a nie ma nigdzie wytłoczonego znaczka na pudełku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoun Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Niby PP wolny od głównego winowajcy Bisfenolu A. Etykieta to jedno, ale stosowne oznaczenia powinny też się znaleźć gdzieś na samym produkcie (pewnie na dnie formy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi