brunet_po_prawej Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Hejo! Ja wiem, że piwo z brewkitu jest „inne” niż te normalne, ale chciałem się pochwalić swoją pierwszą Warką z brewkitu. Prawdopodobnie przez wielu byłaby uznana, za niezbyt dobrą, może zbyt słodką, może coś innego, ale mi S makuje mi wybitnie - wszystko dlatego, że to pierwsze własne piwo W fermentorze już dochodzi pszeniczne wędzone z zacierania i też nie omieszkam się pochwalić jak wyszło! ..bardzo się cieszę, że mogę być z Wami w tej jakże sympatycznej i ważnej dla mnie chwili :)❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorek007 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Wiele osób zaczynało z berwkitem Super, że próbujesz i się wciągasz, a najważniejsze, że Tobie smakuje! Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 13 godzin temu, brunet_po_prawej napisał: nie omieszkam się pochwalić jak wyszło Cześć, załóż w dziale Zapiski piwowarów domowych swój wątek o warzeniu (i degustacji). W jednym miejscu wszystko, porządek etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi