macas Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Planowałem zrobić pierwsze piwko już dawno, ale przerastało mnie "ogrom pracy, niezbędny sprzęt i nieznana mi bliżej technologia". I zdarzyła się okazja wyjazdu z już lekko zaawansowanym PIWOWAREM N-Krzyśkiem wraz z degustacją (mniam) i wszystko sie wyprostowało, pierwsza WARKA będzie wstawiona w niedzielę (z brew-kitu) ciemne viktoriańskie. A później pewnie coraz więcej i wiecej, oby tylko butelek starczyło:P pozdrawiam Maciek z Wrocka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Witam Cię serdecznie Zawsze warto się wykonać ten pierwszy krok ps: wpisz też kilka danych do profilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Wrocław rośnie w siłę. Witam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 oj rośnie ,witam z wlkp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest n-krzychu Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Witaj Maciek!!! Cieszę się, że moje wyroby Ci smakowały i że już mam drugiego wielbiciela piwa nawróconego na domowe piwowarstwo prze mnie. Chyba zostanę misjonarzem =D . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts