Napalm Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Witam, Jak w temacie zastanawia mnie gdzie tak naprawde Panowie z Maltgarden robią piwo. Na etykietach jest podane, że w Kołobrzegu na pewnej ulicy ale pod podanym adresem trudno znaleźć browar. Chyba, że na przedmiotowym adresie zarejestrowana jest tylko firma. Jak byście coś wiedzieli w temacie to piszcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshko Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) Też tego browaru nie znalazłem ale to nie znaczy, że nie istnieje, bo to Alebrowar. Edited March 9, 2020 by yoshko Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) https://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=12 Edited March 10, 2020 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalm Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 Wynik wyszukania z konkurencyjnego forum nic nie pokazuje. Czyżby dalej warzą w Bytowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 48 minut temu, Napalm napisał: Wynik wyszukania z konkurencyjnego forum nic nie pokazuje. Czyżby dalej warzą w Bytowie? W ALEBROWARZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalm Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 Hmm to dlaczego adres z etykiety jeśli ktoś zna Kołobrzeg to widział, że w tym miejscu niema mowy o jakimś browarze. Mało tego, dla zmylenia w kołobrzeskiej nowofalowej restauracji MAMMA serwują trzy piwa pod własną marką warzoną jak wynika z karty przez browar Maltgarden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshko Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Jak tam byłem to to zwykła strefa przemysłowa z magazynami i podobnymi, więc dlaczego ma nie być tam browaru?! Alebrowar jest w Lęborku a Maltgarden ma jedynie siedzibę w Kołobrzegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napalm Posted March 10, 2020 Author Share Posted March 10, 2020 Co jest w Lęborku to nie wiem. Mi chodziło o adres Kołobrzeski z butelkowej etykiety. Nawet na siedzibe firmy jest to dziwny adres poniewaz tam znajduja sie smazalnie lodziarnie itp przy samej plaży. Jeśli warzą w Lęborku to już ich nie bede szukał w Kołobrzegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts