Napalm Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Witam, Jak w temacie zastanawia mnie gdzie tak naprawde Panowie z Maltgarden robią piwo. Na etykietach jest podane, że w Kołobrzegu na pewnej ulicy ale pod podanym adresem trudno znaleźć browar. Chyba, że na przedmiotowym adresie zarejestrowana jest tylko firma. Jak byście coś wiedzieli w temacie to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Też tego browaru nie znalazłem ale to nie znaczy, że nie istnieje, bo to Alebrowar. Edytowane 9 Marca 2020 przez yoshko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) https://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=12 Edytowane 10 Marca 2020 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napalm Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Wynik wyszukania z konkurencyjnego forum nic nie pokazuje. Czyżby dalej warzą w Bytowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 48 minut temu, Napalm napisał: Wynik wyszukania z konkurencyjnego forum nic nie pokazuje. Czyżby dalej warzą w Bytowie? W ALEBROWARZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napalm Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Hmm to dlaczego adres z etykiety jeśli ktoś zna Kołobrzeg to widział, że w tym miejscu niema mowy o jakimś browarze. Mało tego, dla zmylenia w kołobrzeskiej nowofalowej restauracji MAMMA serwują trzy piwa pod własną marką warzoną jak wynika z karty przez browar Maltgarden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jak tam byłem to to zwykła strefa przemysłowa z magazynami i podobnymi, więc dlaczego ma nie być tam browaru?! Alebrowar jest w Lęborku a Maltgarden ma jedynie siedzibę w Kołobrzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napalm Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Co jest w Lęborku to nie wiem. Mi chodziło o adres Kołobrzeski z butelkowej etykiety. Nawet na siedzibe firmy jest to dziwny adres poniewaz tam znajduja sie smazalnie lodziarnie itp przy samej plaży. Jeśli warzą w Lęborku to już ich nie bede szukał w Kołobrzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi