ERIC Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Witam Od jakiegoś czasu czytam to forum i przyswajam wiedzę witam się dopiero teraz ponieważ chyba dojrzałem do kilku pytań. Pomysł zrobienia swojego piwa podpatrzyłem w jakimś filmie 2 dni później był już zestaw do wyrobu własnego piwa. Na koncie mam 5 warek 4 z brewkitów i jedna zacierana ze słodów( ciekawe co z niej wyszło) czeka na butelkowanie. Pozdrawiam Eric Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Wita nowego piwowara , może coś skrobniesz o sobie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Witaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERIC Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Cos o sobie ?? Wraz z rodzina mieszkam na deszczowej wyspie, moja pasją oprócz motocykli i wypraw na nich stało się warzenie piwa. Początkowo rodzina traktowała moje warzenie z przymrożeniem oka lecz po posmakowaniu zmienili podejście i teraz dopingują mnie do dalszych eksperymentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Cześć witam z suchego lądu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Witam udanych warek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 I ja witam z słonecznego i suchego lądu - oj, jak macie chłodniej to Wam tam zazdroszczę. My mamy cieplej niż w Turcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts