Samael071 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam wszystkich piwowarow i piwowarki domowe,a takze wszystkich fanow zlocistego napoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam wszystkich piwowarow i piwowarki domowe,a takze wszystkich fanow zlocistego napoju. A witaj witaj Miłego czytania forum ps: jeżeli masz możliwości techniczne, używaj polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael071 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dziękuję i obiecuję używać polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Cześć kiedy popełnisz swoją warke nr 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 witam powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 I ja witam. Przybyłeś tu dla nauki, rozwoju czy warzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pozdrawiam - chwilowo nie z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael071 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Cześć kiedy popełnisz swoją warke nr 1 ? To już dawno mam za sobą.Przybyłem tu dokształcić się przed pierwszym zacieraniem,które nie wiem kiedy nastąpi gdyż brakuje mi tu sprzętu.Mieszkam od prawie 4 lat w Irlandii i jest tu z przeproszeniem piwowarskie zadupie.Póki co "warze" z puszek,ale ostatnio znalazłem przepis na pszenice z mieszanki ekstraktów i słodu i to będzie mój kolejny krok ku zacieraniu.Następna warka to koźlaczek niestety też z puszki .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi