Billy the Kid Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Czy warto do startera dodatkowo dodać mocno stare drożdże - styczeń 2019? Kolor drożdży ciemny, sugeruje że są już martwe, ale może coś przeżyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Chyba tylko jako pożywka, ale i to bym się mocno zastanowił i decydował po powąchaniu otwartej fiolki. IMO szkoda zachodu, jak bym stara fiolkę zutylizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jak jesteś bardzo uparty to jak już starter kilkustopniowy, na pewno nie normalny. Powiedzmy, że 3 stopnie 100ml > 500ml > 2000ml i może coś z tego będzie, ale ja bym sobie odpuścił takich kombinacji dla 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 On raczej pyta czy dadawać tą drugą razem ze świeża do startera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się